in

Gumi Misi elfoglalta hivatalát

121009lufi

121009lufiA szarvasi lufizsonglőrrel, Csatai Gergővel, már találkozhattak olvasóink a newjság oldalain, mikor lufiból készült koktélruháját mutattuk be. A szarvasi fiatalember 2010 óta foglalkozik léggömbfigurák hajtogatásával. Azóta mestere lett szakmájának. Került már ki a kezei közül kétméteres sárkány, Plútó, dínó és számtalan más figura. Mostanában a fejébe vette, hogy híres embereket is megformáz lufiból. A telefonján mutatta, de később a facebook oldalán is megtaláltam Albert Einsteint, nagyon jópofa. Ő a kedvencem.

Haza húzott a szíve, mikor a honi hírességek közül Babák Mihály polgármestert formázta meg először. Kért egy találkozót városunk első emberétől, hogy átadná neki gumiból készült romlandó helyettesét. Az ügy nem tűrt halasztást, hiszen egy ilyen lufiból készült figura szépen lassan, de inkább gyorsan leenged, csak néhány napig őrzi meg a feszességét. Zselés impregnálással akár egy hónapig is kihúzhatja, árulta el Csatai Gergő.

A találkozóra, amin a gumi Misi gazdát cserélt, a közelmúltban került sor polgármesterünk hivatalában. Babák Mihály rövid délutáni pihenője után épp kedvenc relaxációs gyakorlatát végezte, nyakkendőt kötött, mikor betoppant Csatai Gergő a gumipolgármesterrel a kezében. Az átadás után polgármesterünk addig beültette a székébe gumigerincű helyettesét, amíg hálája jeléül a város kitűzőjét adta a szarvasi lufizsonglőrnek.

Vélemény, hozzászólás?

121009feltamadas

A magyarság feltámadási menete

121010eon

Megcsonkított fák városszerte