in

Letaglózó győzelem

121011oregfiuk

121011oregfiukGyőzelmet győzelemre halmoznak a szarvasi focicsapatok minden korosztályban és minden szinten. A hétvégén a szarvasi öregfiúk 11-e játszott a medgyesegyházi játékvezetők válogatottja ellen. A vendégek mindig kifogásolták a bíró ítéletét, egészen addig, míg a vészbíró, Oravecz József nem tisztázta velük, hogy szívesebben focizna ő is a szarvasi csapatban, ha a bírók megérkeztek volna, ugyanis a mérkőzés előtt lett rátestálva a feladat, mint szakképzett játékvezetőre. Attól kezdve viszont tényleg nem volt reklamálás.

Az Öregfiúk nyolcgólos különbséggel fejezte be a Medgyesegyháza elleni mérkőzést, az 5:1-es félidőt megduplázva, 10:2-es győzelemmel. Az eredmény hűen tükrözi a két csapat közötti különbséget és amit az sem torzít, hogy a játékvezetőben szarvasi szív dobog, és a megkülönböztető felső mez alól kikandikált a szarvasi nadrág. Az sem befolyásolta volna különösebben a végeredményt, ha a vendégek kapuját kapus, és nem egy kapusnak öltözött mezőnyjátékos őrzi, aki azért vetődött és kiszedett mindent, amit lehetett. Tízet nem lehetett.

Szarvas – Medgyesegyháza  10:2 (5 :1)    Vezette: Oravecz J. 50 néző

Szarvasi Öregfiúk: Bogdán-Velky, Tóth R., Farkas E., Kóródi – Bence T., Rozsán Cs., Pusztai, Palotai – Oravecz T.,Truczka
Cserék: Szeli, Bence S., Styecz, Tóth I.,
Edzők: Paulik János, Rozsán Csongor
Góllövök:  Truczka (3), Bence T.(3), Bence S, Pusztai,Szeli, Oravecz T.,

Vélemény, hozzászólás?

121010hazard

Legyen Ön is létező!

121012emlek

Emléktolulás