in

Békéscsabán versengtek karatésaink

121015karate

Megyénk székhelyén, az V. Andó László Emlékversenyen indították el a térség karatésai a versenyszezont. A kezdés jól sikerült, szép helyezésekkel és érmekkel térhettek haza a csapat tagjai. Gyula, Békéscsaba, Szalonta, Zrenjanin városából érkeztek a megyeszékhelyre a sportegyesületek a hagyományosan ősszel megrendezésre kerülő Andó László emlékversenyre, ahol a szarvasi, békésszentandrási és csabacsűdi karate klubok tagjai is elindultak.

121015karate

A verseny szervezője a szintén szarvasi származású és hosszú éveken át itt edzősködő Farkas András volt – aki jelenleg a Békéscsabai Lakótelepi SE karate szakosztályának vezetője – így a régi harcostársak örömmel mondtak igent az invitálásra. A versenybizottság elnöki tisztét Gregor László töltötte be, aki a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke, aki szinzén jó kapcsolatokat ápol klubjainkkal. A versenyzőket Lipták Tibor és Ruzsinszki György irányította edzőként, Lovász György elnök bíróként kísérte el a csapatot és tette hozzá részét a feladatokhoz.

Sportolóink alig egy héttel a torna előtt kezdték meg tornatermi karate edzéseiket, ám a korai időpont ellenére is tisztesen helytálltak a külföldi versenyzőkkel megtűzdelt mezőnyben is.

Eredményeink:

10-12. éves fiúk
1. Tálas Bendegúz
2. Sindel Márk
3. Kasuba Kristóf és Litauszki György
4. Juhos Iván és Frankó Dániel
5. Hrncsjár Máté és Rétes Roland

13-14 éves fiúk
1. Poljovka Kristóf
2. Polányi Tamás

15-16 éves lányok:
2. Somogyi Petra

Felnőttek:
1. Brachna Bence
3. Kovács Imre
4. Radics Attila

Gratulálunk az eredményekhez!

-SZHKE-

Vélemény, hozzászólás?

121014foci

Kilencből kilenc

121015hazard

Hazárd keringő