in

Játszik a Hunyadi!

121022hunyadi

121022hunyadiViszonylag gyorsan eldőlt a Hunyadi Gádoros elleni mérkőzése. A meccs érdekességét az adta, hogy a hazai csapat edzője, Pisont András gádorosi származású, de ő profin kezelte a helyzetet.

Az első perc második hazai támadásából Rácz Attila adta középre a labdát, ami Tóth Attila fejéről került a vendégek hálójába. A gádorosiak érdemben az 15. percben jutottak el Petrás Bence kapujáig, amikor a szentandrási védelem rövidpasszos cicázásánál a macska elcsípte a labdát és kapura tudta lőni. Szerencsére a tendencia, hogy negyedóránként jutottak el a gádorosiak a kapunkig, nem változott.

A 19. percben Kiss László jobbról érkező beadását a vendégek portása éppen csak le tudta húzni Tóth Attila elöl. Öt perc múlva azonban esélye sem volt a kapusnak a hárításra. Egy kapu elé belőtt labdát Kiss László tett középre, amit Rácz Attila három méterről guríthatott a hálóba. A vendégek kapusa Kiss felé zárta a szöget, de a Hunyadi játékosa ahelyett, hogy rálőtte volna, önzetlenül keresztbegurította a labdát. 2:0.

Aztán három-négy teljesen egyforma támadást vezettek a hazaiak. Egy előrelőtt labdából Tóth Attila indult meg a félpályán túlról, így les kizárva. A szentandrási csatár teljesen egyedül vihette kapura, de kicsit túlbonyolította az egyéni akcióját, és kihagyta a helyzetet. Egy perc múlva Kovács Norbert szinte ugyanúgy lépett meg a védők közül. Higgadtan megcsinálta a lövőcselt, a kapus elfeküdt, megkerülte és belőtte. 3:0. Három perc múlva Tóth kapott még egy esélyt. Ismét ellépett őrzői közül, de gól ismét nem, csak egy szöglet született belőle, amit Kiss Tibor váltott gólra. 4:0. “Játszik a Hunyadi!”, szólt a nézőtérről.

Ez nem Tóth Attila napja volt. Harmadszor is pont ugyanúgy ellépett a védők közül, de egy hatalmas felső kapufánál sajnos most sem lett több a lövésből.

A félidőre 4:0-lal vonultak le a csapatok. A második félidőben a Hunyadi ráült az eredményre, és a végeredmény is ez maradt.

Békésszentandrás—Gádoros 4—0 (4—0)

Pisont András edző: Az első félidőben a gólokban is megmutatkozott a két csapat közti különbség. Ha a  második félidőben a helyzeteinket gólokra tudjuk váltani, nagyobb fölénnyel is győzhettünk volna, de így is elégedett vagyok az eredménnyel.

Vélemény, hozzászólás?

121022esku

Boldog, ki hazára lelt, s hazatalált

121023tank

Mi vagyunk