in

Magabiztos győzelem

121106oregfiuk

121106oregfiukA 35 éven felüliek bajnoksága keretében a Szarvasi FC csodálatos őszi idővel kedveskedett a Csorvás SK játékosainak vasárnap délután. A vendégek, az egyik csatár kivételével meglepően egységes képet mutattak, magasak, vékonyak voltak és az Istennek sem akartak elfáradni. Az az egy pedig, aki kilógott a sorból, minden áron gólt akart lőni. A védekezésre is komoly hangsúlyt fektettek a csorvásiak. Az egyik ellenük ítélt szögletnél a 11 játékosból egy kivételével mindenki a 16-oson belül védekezett.

Az első félidőben, egészen a 39. percig semmi sem jött be a hazaiaknak. Ekkor Bencze Tamás jobbról beadott labdáját Truczka Tamás tolta be a kapuba.

Miután a labdák folyamatosan elakadtak a hosszúlábú vendégeknél, a második játékrészben Orovecz József játékos-edző kérte a pályán levőket, hogy nem hosszú labdákkal operáljanak, hanem a rövidpasszos játékot erőltessék. Ennek viszonylag gyorsan meg is lett az eredménye, mert a 4. percben Palotai András belőtte a második hazai gólt. 2:0. A félidő közepére úgy tűnt, hogy megvan a megfejtése a vendégek védelmének, ami úgy nézett ki, hogy a szélekről a középen meginduló Truczkát tömik labdákkal. Érett a következő gól. A 10. perc környékén Bencze Tamás lövését a csorvási kapus visszatolta a feladóhoz. Bencze T. ezúttal beadta, ám addigra Styecz György már lesre futott. A gólt a bíró nem adta meg.

A 16. percben a vendégek kishíján szépítettek, de Bogdán Gábornak sikerült a felső léc fölé tolni a labdát.

 

A harmadik gól Cziglédszky Ákos labdájából született némi hazai csorvási segítséggel. Ákos felívelt labdáját az egyik vendég fejjel továbbította a kapusnak, hogy meg tudja fogni, de az épp kint állt a kapuből, és így a labda simán átszállt felette, egészen a hálóig. 3:0.

Két perc múlva a vendégek szépítettek, de három perc múlva Truczka derékba törte álmaikat, mikor második góljával beállította a 4:1-es végeredményt.

A szarvasi keret: Bogdán Gábor, Kugyela Zsolt, Styecz György, Keller Zsolt, Czigledszky Ákos, Farkas Endre, Pusztai Norbert, Palotai András, Bencze Tamás, Bencze Sándor, Truczka Tamás, Rozsán Csongor, Kóródi László, Rohony Gábor, Szeli Lajos, Velky Tamás, Orovecz József

Szövetségi kapitányok: Rozsan Csongor, Paulik János

Még a félidőben megkérdeztük Paulik Jánost, hogy mi lesz a meccs végkimenetele: Magabiztos győzelem, volt a válasz. Nem tévedett.

Vélemény, hozzászólás?

121106karate

Karatés Forma: 1

121107potyok

Válaszd ki a kedvenced, úgysem viheted haza!