in

3 gólpassz, 1 gól, 4:1

121110truczka

 

121110truczka35 éven felüliek bajnokságában a Szarvasi FC Öregfiúk a Békéscsabai RISE csapatát fogadta. Több meccs megtekintése elmondható, hogy a szarvasi csapat hagyományosan, kicsit álmosan kezdett. Kicsit nehezen pörögtek fel, de szerencsére a vendégek sem kezdtek vérmesebben. A lehangoló őszi időben 15 percet kellett arra várni, hogy valamelyik kapusnak, jelen esetben Bogdán Gábornak, bele kelljen érni a labdába. Három perc múlva a vendégek kapusa Truczka Tamás egy vakon hátraemelt labdájáért volt kénytelen kapaszkodni. Egy perc múlva ismét Truczka futott fel a jobb oldalon, de szinte az alapvonalig sodródott, ahonnan lőtt egy hatalmas kapufát. A kapuson, aki egyébként igyekezett zárni a szöget, nem múlott volna a dolog, ha pár centivel arrébb megy a labda.

Sajnos nem a mi perceink jöttek. A 27. percben a csabaiak megszerezték a vezetést, egy perc múlva pedig  Palotai András megkapta a mérkőzés első sárgáját a szintén szarvasi játékvezetőtől, Korbely Pétertől.

 

Szerencsére a hullámvölgy rövid ideig tartott. A 34. percben ismét Truczka futott fel a jobb szélen, és kb. az ötös magasságából betette középre a labdát, amibe olyan 2 méterről Orovecz Tamás csúszott bele. A labda hatalmas erővel vágódott a felső kapufára, de szerencsére befelé pattant. 1:1. Négy perc múlva ismét Truczka érkezett meg az ötös magasságába a jobb oldalon, és nyúlt a labda alá, ami a felső kapufára esett. A kapusnak esélye sem volt. A félidőt jelentő pár percre 1:1-gyel álltak meg a csapatok.

A második 40 perc ott folytatódott, ahol az előbbi abbamaradt. A 6. percben Palotai András labdáját fogta a vendégek kapusa. Öt perc múlva már nem volt ilyen szerencséje. Truczka, akinek az első félidőben rövid volt a pálya, úgy néz ki, kicsit elfáradt, mert most már nem az alapvonalig vágtázott a labdával, és onnan adta be, hanem olyan 5-10 méterrel hamarabb, így pont jó ütemben érkeztek a labdák középre. A jobb oldalról, olyan 10 méterről adta be középre, ahol Cziglédszky Ákos kapásból rúgott egy hatalmas gólt. 2:1. Itt hívnám fel a játékostársak figyelmét, hogy legyenek szívesek, ne álljanak a góllövő elé!

Hat perc sem telt el, mikor Truczka egy szabadrúgásból jobbról ívelt a kapu elé érkező Bencze Tamás irányába, aki fejjel továbbította a hálóba a labdát. 3:1.

A 35. percben Truczka kis szlalom után egyéni akciójából szerezte meg a  csapat 4. gólját, amivel egyben a végeredményt is beállította. Három gólpassz és egy gól után ez a mérkőzés egyértelműen az ő meccse volt.

A szarvasi keret: Bogdán Gábor, Kugyela Zsolt, Styecz György, Keller Zsolt, Czigledszky Ákos, Farkas Endre, Pusztai Norbert, Palotai András, Bencze Tamás, Bencze Sándor, Truczka Tamás, Rozsán Csongor, Kóródi László, Rohony Gábor, Szeli Lajos, Velky Tamás, Orovecz József

Szövetségi kapitányok: Rozsán Csongor, Paulik János

Paulik János: Sikeres őszi szereplésünk után úgy érzem, megérdemelten telelünk a tabella élén.

Vélemény, hozzászólás?

121110sakk

Tanulj tinó!

121111harsliget

Hársligeti csemeték a múzeumban