in

Adománygyűjtés a Benkában

121120benka

121120benkaA Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda a civil szervezetek felhívására az idei évben is csatlakozott a Gyergyószárhegyi Gyermekotthon részére szervezett felajánlások gyűjtéséhez.

Az őszi szünet pihenése és tartalmas programjai mellett minden családnak alkalma nyílt arra, hogy összegyűjtse az adományaikat és a következő hétre meghirdetett iskolai akcióhoz csatlakozzon. A szülők átválogatták a gyermekeik ruhaneműit, a tanulóink pedig a játékaikat. Volt család, aki tartós élelmiszerrel, tanszerrel, tisztálkodó és tisztító szerekkel járult hozzá az árvaház lakóinak örömteli ünnepéhez. A gyermekek játékaik közül jó szívvel hozták be kirakóikat, plüss állataikat, autóikat, babáikat és ragyogó szemmel adták át osztályfőnökeiknek. Így a Márton napot megelőző napon 4 kis teherautónyi adomány töltötte meg a Szarvasért Alapítvány termét.

Köszönjük iskolánk tanulóinak , óvodáink gyermekeinek és szüleiknek, hogy ismét tanúbizonyságot  tettek mérhetetlen együttérzésükről, önzetlen segítőkészségükről és nagyfokú tenni akarásukról.

Reméljük, hogy Böjte Atya gyermekei ugyanolyan lelkesedéssel és örömmel veszik használatba az ajándékokat, mint amilyen örömmel küldjük nekik a civil szervezeteken keresztül.

Molnár Eteléné
gyermek és ifjúságvédelmi felelős

Vélemény, hozzászólás?

121120perdekes

Pérdekes

121120tessedik

A Tessedik Táncegyüttes ismét kiválóra minősült