in

Samu Tamás Gergő a spanyol hazafiak gyűlésén

121208stg

Kétnapos konferenciát szervezett Madridban a Republikánus Szociális Mozgalom (MSR), amelyen a kulturális programok mellett politikai előadásokat is tartottak. A rendezvényen a Jobbikot Samu Tamás Gergő képviselte.

121208stg

A konferencián nagyjából 500 fő vett részt, és a párt tagjai mellett civil szervezetek, valamint spanyol veteránok is képviseltették magukat. Az MSR vezetőinek felszólalásai közben történelmi és kulturális előadások is voltak.

Stefano Risi és Federico Cocco egy olasz alapítvány képviseletében a kulturális forradalomról tartott előadást, és a fiatalság jelenlegi felelősségéről beszélt. Nem sokkal utánuk a női politikusok spanyol nemzeti mozgalmakban betöltött szerepéről szólt egy kerekasztal-beszélgetés.

A Jobbik részéről Samu Tamás Gergő szólalt fel, aki bemutatta a Jobbik történetét, és beszélt a párt sikerének okairól, valamint a párt céljairól. Rajta kívül a görög Arany Hajnal külügyi képviselője is jelen volt, és felszólalt a rendezvényen, aki szintén a párt feltörekvő népszerűségének okairól beszélt.

A konferencia programjai mellett kiállítás is várta az érdeklődőket, ahol az elmúlt évtizedek politikai eseményeinek eredeti plakátjait és kampányeszközeit tekinthették meg a résztvevők, de történelmi, politikai és filozófiai könyveket is vásárolhattak.

Vélemény, hozzászólás?

121208vajda

Aktív ünneplés

121209feco

Balázs Fecó az Ótemplomban