in

Plakátakcióba kezdett a Jobbik

130109jobbik

130109jobbikNem csak Matolcsy György, vagy Orbán Viktor a hibás az elmúlt időszak megszorításaiért, adó- és áremelkedésekért, hanem az országgyűlési képviselők is, akik megszavazták azt, mondta Gajdos Attila azon a sajtótájékoztatón, amit Pálinkás Tamással, a Jobbik szarvasi szervezetének alelnökével közösen tartottak kedd délután a párt irodájában.

A Jobbik egy plakátos tájékoztató akciót indított, hogy felhívja az emberek, jelen esetben a szarvasiak figyelmét az előbbi tényre. Minden megyei kormánypárti képviselőt megszólítanak ilymódon, esetünkben Dankó Bélát és Babák Mihályt. Ennek megfelelően két országgyűlési képviselőnk fényképes plakátja tekintett le a falról a sajtótájékoztató résztvevőire.

Gajdos Attila felrótta nekik, hogy támogatták az adó és áremeléseket, az egykulcsos adórendszert ami a nagy jövedelműek kivételével bércsökkenést okozott és nem támogatták a termőföld és a vízkincs alkotmányos védelem alá helyezését, így a kiskapukon keresztül a külföldiek földtulajdont szerezhetnek.

Nem az önkormányzatot, hanem a közigazgatás átszervezését tette felelőssé abban, hogy a közmunkások karácsony előtt nem kapták meg időben a bérüket.

Pálinkás Tamás a plakátakcióval kapcsolatban a Fidesz választási ígéreteinek betartását hiányolta. Ígéreteikkel szemben harmincnál is több közterhet vetettek ki a lakosságra, dízeladó, burkolt ingatlanadó, kötelező kamarai regisztráció, egységes biztosítási adó, szociális hozzájárulási adó, stb. Az adók növelése mindig növeli az árakat, amit mi fogunk megfizetni, mondta a szarvasi Jobbik másik alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

130109jegpalya

Vidám Szarvas Jégpálya a város szívében

130111foci

Őszi szezonzárás utánpótlás csapatainknál