in

Szia SZIE, Szia SULI! Gyakorlóba hívogató…

130121szie

130121szieHarmadik alkalommal játékos sport délutánra vártuk leendő elsőseinket szüleikkel a SZIE ABPK tornatermébe.

Gyorsan benépesült a tornaterem. Többen testvérekkel, sőt nagyszülőkkel is érkeztek. Volt aki mosolyogva, már ismerősként köszöntött bennünket, míg mások szégyenlősen, szüleik mögé bújva várták, milyen érdekes játékokat találtunk ki számunkra. Örömmel hozták a kitöltött „iskolahangoló” feladatlapokat, büszkén mutatták meg, hogy milyen ügyesen tudták megoldani a feladatokat.

A gyülekezés ideje alatt negyedikes segítőink hívták a megszeppent kicsiket közös fogócskázásra. Bemelegítésnél a gyerekek futással, mászással versenyeztek egymással, majd a gyerekek nagy örömére szüleik is összemérték gyorsaságukat.

A csapatversenyekben vicces, játékos feladatokat oldottak meg az egy felnőttből és egy gyermekből álló párok, de az öltöztetésnél és a lábösszekötésnél a csapat többi tagjának a segítségére is szükség volt a gyors végrehajtáshoz.

A versenyek hevében vidám zsivaj töltötte be a csarnokot, majd a játék végén a csapattagok nagy odafigyeléssel számlálgatták a gyűjtött korongokat.

Negyedikeseink ügyesen segítettek az eszközök kiosztásában és az eredmények értékelésében a játékok közben.

A résztvevők jutalma a kellemes mozgás után egy-egy emléklap és a vidám délután emléke lett, de mindenkinek jólesett a gyümölcslé is.

Szia SZIE, Szia Gyakorló! Legközelebb is…

Bajomi Éva

Vélemény, hozzászólás?

130122kultura

A szarvasi kultúra fesztiválján

130124csabacsud

Bemutatkozott Csabacsűd