in

Mesterhármas az év embere szavazáson

130206evembere

130206evembereTaroltak a szarvasi jelöltek a Békés Megyei Hírlap szokásos év embere szavazásán. A képzeletbeli dobogó legfelső helyére dr. Bakos János nyugalmazott kutató állhatott. Teljes munkaviszonyát egyetlen munkahelyen, a Halászati és Öntözési Kutatóintézetben, pontosabban visszavonulásakor még Haltenyésztési Kutató Intézetben töltötte. Azóta a hobbijainak él, de rendszeres résztvevője a civil eseményeknek is.

Második helyen dr. Váradi László végzett. Az ő munkássága is a Halászati és Öntözési Kutatóintézethez kötődik, aminek tavalyi nyugdíjazását megelőzően húsz évig volt a főigazgatója. Élete azóta szinte semmit sem változott, számtalan hasonló témájú projektekben vesz részt.

A harmadik fokra Szenes János állhatott fel. A Szarvasi 7 főszerkesztője, a Körös TV Nap mint nap című magazinjának műsorvezetője szintén közismert civil alakja a városnak, aki saját bevallása szerint a színház szerelmese.

Az, hogy a három elsőt helyezettet Szarvas városa adta a város sikere is. A sikerhez elengedhetetlenek a civil szervezetek, amik így a támogatásukról biztosították a szarvasi jelölteket. Az újságból kivágott szavazócédulák beküldése után az első tízben volt Lovász György is, a Békés megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ szarvasi kirendeltségének vezetője is.

A jelöltekkel készült internewkat megtekintheti itt, vagy olvassa el a BEOL-nak adott nyilatkozataikat!

Vélemény, hozzászólás?

130205jobbik

Nem ért egyet a Jobbik

130207csery

Hazai diadal a Csery-kupán