in

Tóth Vera, a muzsikus lelkész

130220tothvera

130220tothveraNem kifejezetten szerelmes dalokkal készült, inkább élethelyzeteket adott elő dalba öntve Valentin napinak nevezett koncertjén Tóth Vera, aki zenekarával pénteken este adott koncertet a Cervinus Teátrum színpadán. Sokan Cserháti Zsuzsa reinkarnációját látták sokáig benne, de erre folyamatosan több műfajban is rácáfolt, amióta – már 9 éve! – megnyerte a Megasztár első szériáját. Ezalatt a majd egy évtized alatt kialakult egy tóthverás stílusa, ami egyedivé teszi teszi miközben a különböző zenei műfajok között úszkál. Saját bevallása szerint élvezi az úszkálást, miközben dalaival a lelkeket ápolja, de a szívéhez -és a füléhez- legközelebb a soul és a jazz áll.

A “lélekkel teli” programra félháznyi szarvasi zenebarát volt kíváncsi. Tóth Vera nem esett abba a hibába, mint az a Fő téren tüntetést szervező szakszervezeti vezető, aki azt hitte, hogy Szentesen van, igaz, ő a saját elmondása szerint szereti Szarvast.

Mára megunta az lélekölő egyemberes haknizást, ezért előnyben részesíti az élő zenei kíséretet. Szarvasi koncertjére is egy zenekarral érkezett, amit egy életre való dallal kezdett, mert szerinte “nincs édesebb az életnél”.

Vélemény, hozzászólás?

130218ah

Öreg ember nem vén ember…

130220oszi

Sneider Tamás az idősek otthonában