in

Schirilla elbúcsúztatta a telet

130226schirilla

130226schirillaKilenc jeges vízben végrehajtott úszáson van túl az idei tél folyamán Schirilla György. Télzáró showját vasárnap Szarvason, a Víziszínpadunk előtt tartotta a sportember, ahol Hodálik Pál alpolgármester, -aki már-már baráti kapcsolatot ápol Schirilla Györggyel,- fogadta, és vállalta a szpíker szerepét.

Ezen a télen nem volt olyan jég, mint tavaly, ami látványos színházi díszlet biztosított volna az eseményhez. Ehelyett plusz 8 fok, változó erősséggel szemerkélő eső és talán a tavalyinál kevesebb érdeklődő várta a sportembert. Na meg a kb. 1,6 cm hideg víz! Nem is ismételte meg az amúgy is valószínűleg udvariasságnak szánt kérdését, hogy vele fürdőzik-e valaki. Senki sem akart vele tartani a jóban. Érthetetlen. Na, majd jövőre!

52 éve teszteli a jeges víz áldásos hatásait a Schirilla család. Édesapja halála után egyből átvette a stafétát, olyannyira, hogy mára már Guinness-rekorder lett. Ahogy azt elmondta, a tudomány szerint egy átlag halandó 5-6 percet bír ki a jeges vízben, ő egyszer 26-ig ki sem jött a nulla fokos folyóból.

Beszélt a titkáról is. Egészségesen, stresszmentesen él. Meditál, jógázik. Fanatikus. Másképp nem is lehet ezt csinálni. Országszerte előadásokat tart, és promótálja könyvét, amit ide is elhozott, és dedikálta azt a vásárlóinak.

Vélemény, hozzászólás?

130226terror

Soha

130226jobbik

A kommunizmus áldozataira emlékeztek