in

Osztálydisznótor a vajdás 9. A-nál

130314disznotor

130314disznotorOsztályunkat falusi disznótorra hívta meg az Dr. Olasz Imre és családja Békésszentandrásra. Társaimmal vasárnap reggel találkoztunk Imiéknél, ahol már javában folytak az előkészületek. A mangalica sertés már kiterítve feküdt,  pörzsölésre várva. A nap folyamán sok új, számunkra ismeretlen dologgal találkoztunk. Közösen ízesíthettük a kolbászt, meg is tölthettük nagy vidámságok közepette. Délután a zsírt is kisütöttük, felváltva kevergettük  az üstben.

Amiben tudtunk, segítettünk. Közben egyik osztálytársunk, Fulajtár Ági anyukája többféle finomságot készített nekünk. Sütött nekünk palacsintát, rostélyos kalácsot osztályfőnökünk, Viki néni segítségével és közösen készítettünk szendvicseket. Délután megkóstolhattuk a házias hurkát és kolbászt, amit mi töltöttünk. Mindenkinek nagyon ízlett.

Volt lehetőség pingpongozásra is, így vidáman, jó hangulatban telt el az egész nap, sokat nevettünk és beszélgettünk. Jó alkalom volt arra, hogy még jobban megismerjük egymást. Köszönjük az Olasz szülőknek, hogy biztosították nekünk az egész napi ételt, italt és jó hangulatot, így téve feledhetetlenné ezt a napot.

Csík Dorottya 9. A

Vélemény, hozzászólás?

130313nonap

Az Aranykor hölgyeit köszöntötték

130314u9

Szarvas-kupa 2013 U-9