in , ,

Könnyed győzelem

130318kezi

130318keziEgy újabb sima meccset zártak viszonylag könnyedén a szarvasi kézilabdás hölgyek, akik a bajnokság hétvégi játéknapján Szeghalmon gyűjtötték be a győzelemért járó két pontot.

A vendégek a találkozó legelejétől ráerőltették akaratukat a házigazdákra, és ahogy telt az idő, úgy lett egyre nagyobb a különbség a felek között. A sárrétiek tapasztalt edzőjénél, Zsadányi Sándornál el is szakadt a cérna, amiért idő előtt felmutatták számára a piros lapot. Fegyelmezett védekezéssel és Zelei magabiztos heteseivel a 22. percben már 8 góllal (15–7) jártak előrébb a szarvasiak, amikor érthetetlen módon kapkodni kezdtek, és ez kishíján megbosszulta magát. A sárrétiek zsinórban hatszor voltak eredményesek, amivel a szünetig újra nyílttá tették a találkozó kimenetelét.

A térfélcserét követően helyreállt a régi rend, miután Almási László együttese hamarjában elhúzott 5 góllal. Egy darabig tartották a lépést a szeghalmiak, de az utolsó 10 percre megint elkapta a fonalat a Kovács Fanni által vezérelt vendégcsapat, és a végére fölényes győzelmet aratott, amivel két pontra közelítette meg a tabella második helyén álló Makót.

Almási László: – Hoztuk a kötelezőt, olykor mégis a kapkodás lett úrrá a játékunkon, amin feltétlenül javítanunk kell.

Szeghalmi NKC–Szarvasi NKK 28–39 (15–17)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szeghalom, 120 néző. V.: Szendi A., Szikszay. Szarvas: Labát – Ábrahám, Szabó T. 3, ZELEI 9, HAJDU 4, Molnár 5, SZUHAJ 7. Csere: Juhos (kapus), Kondacs, KOVÁCS F. 8, Fulajtár 1, Janis 2, Horváth, Farkas. Edző: Almási László. A Szeghalom legjobb góldobói: Varga E. 9, Sáfián 5.

További eredmények: Túrkevei VSE-Lechler–Kisteleki KK 15–23, Orosházi NKC II.–Gyulai SE 32–34, Békéscsabai Előre NKSE II.–Maros-menti NKSE 34–27. A Hódmezővásárhelyi LKC–Lajosmizse NKK mérkőzés elmaradt. Szabadnapos: Abonett KC Abony.

A fotókat készítette: Szebegyinszki Róbert

Vélemény, hozzászólás?

Nyerjen 150 000 Ft-ot Szarvas Könyvtárának!

„Játszunk” és „rajzolunk neked” Szarvas