in

Üzenjük Washingtonba az amerikai Helsinki Bizottságnak

130322szajer

130322szajerMagyar Nemzet 2013. március 21-i számában megjelent Szájer József a kettős mérce ellen – Washingtonban válaszolt a hazánkat ért kritikákra a fideszes politikus – című cikke kapcsán. Aki látta a televízióban ezt a „meghallgatást” az tudja ezek nem kritikák voltak, hanem aljas, útszéli, pitiáner és mocskos rágalmak.

Ezért írjunk egy levelet Brent Hartley-nek az amerikai külügyminisztérium helyettes államtitkárának (aki a Helsinki Bizottság elnöke), hogy ne hülyén haljon meg:

– a magyar nép nem egy Európából Amerikába szóló hajójegyért szerzett hazát magának, hanem 1100 éve békés úton – de utána vérrel és vassal védve meg azt

– az itt talált népeket nem gyilkolászta le és a maradékát sem zárta rezervátumokba, ahol, azóta, mint a majmokat a ketrecben mutogatják

– színes bőrűink nekünk is vannak, de nem taszítottuk őket rabszolgasorba, így fel sem kellett szabadítanunk őket, – sőt ők tartanak ma már fehér rabszolgákat

– nem dobáltunk atombombákat békés lakosságra

– nem szoktunk az elnökeinkre lövöldözni, ha meguntuk őket

– amíg az Önök kormányai kisded hidegháborúikat vívták az oroszokkal (fegyvergyárosai és bankárai legnagyobb megelégedésére), addig ennek következményeként a világon százmilliók szenvedtek

– nincsenek terroristáink, akik megrendelésre terorkodnak és ezt-azt felrobbantanak

– ma már sejtjük miért nem kaptunk Marshall segélyt, miért nem segítettek ’56-ban és miért rendelték első szabadon választott miniszterelnökünket, Antal Józsefet, most pedig Szájer Józsefet, Washingtonba.

– jó lenne, ha megtanulná, hogy mi nem osztrákok vagyunk – nem is voltunk soha. De nem voltunk szlovákok, románok, ukránok és szerbek sem, akik jogot formálnak a tőlünk ellopott területeinkre. (Nézzen utána a Trianoni békeszerződésnek a történelemkönyvekben.)

– jó lenne, ha végre felébrednének „nagy amerikai álmukból”, ha ehhez szükségük van egy bilire, amibe beleérhet a kezük – tudunk küldeni.

– Végezetül higgye el, sose gondolták a magyarok: mi vagyunk a világ legokosabb legerősebb, leggazdagabb népe, aki mindent megengedhet magának. De nem ajánlja másoknak sem, hogy így gondolkozzon saját magáról.

Ha még nem járt Magyarországon, jöjjön el!

Dob majd egy hátast, úgy meg fog lepődni.

D. L.

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

130322pmh

Költözik az önkormányzat

130322jobbik

A Tanácsköztársaságra nem emlékeztek