in

Borzi Balázs bronzérmes a Magyar Bajnokságon

130329borzi

130329borziSzombaton Mogyoródon került megrendezésre a karatésok 2013. évi WKF Nyílt Magyar Bajnoksága, amelyre részvételi rekordot jelentő létszám, 540 karatés nevezett. A bajnokság minden szempontból a sportág idei legnagyobb versenye volt, a május 9-12-én sorra kerülő budapesti Európa-bajnokság főpróbája, amely a versenyzők számára egyúttal kvalifikációs állomás is. A kadet korosztályban Borzi Balázs képviselte városunkat. Bár a versenyidénye betegséggel kezdődött, így ez volt az első tétmérkőzése az évben, a tisztes helytállás nem maradt el. A 63 kiló alattiak táborában a szarvasi fiú bronzéremmel zárta a napot, biztosítva ezzel válogatott kerettagságát.

130329borzi2Szombaton Mogyoródon került megrendezésre a karatésok 2013. évi WKF Nyílt Magyar Bajnoksága, amelyre részvételi rekordot jelentő létszám, 540 karatés nevezett. A bajnokság minden szempontból a sportág idei legnagyobb versenye volt, a május 9-12-én sorra kerülő budapesti Európa-bajnokság főpróbája, amely a versenyzők számára egyúttal kvalifikációs állomás is. A kadet korosztályban Borzi Balázs képviselte városunkat. Bár a versenyidénye betegséggel kezdődött, így ez volt az első tétmérkőzése az évben, a tisztes helytállás nem maradt el. A 63 kiló alattiak táborában a szarvasi fiú bronzéremmel zárta a napot, biztosítva ezzel válogatott kerettagságát.

Borzi Balázs következő versenye a hétvégén a Balkán Bajnokság lesz, ahol tizenöt ország indíthatja három legjobb versenyzőjét kategóriánként.

Ruzsinszki György

Vélemény, hozzászólás?

130328szekely

Újabb eredményes versenyzők a Székely Mihály Intézményből

130329egeszsegnap

100 év 100 százalékon