in

Tavaszköszöntő diákgála a Székelyben

130411szekely

130411szekelyA Székely Mihály Intézményben a diáknapi programsorozatot március 26-án a Cervinus Teátrumban megrendezett Tavaszköszöntő Diákgála nyitotta meg.

Tanulóink énekszámaikkal, vers- és táncprodukcióikkal, valamint hangszeres játékukkal igyekeztek elűzni a telet, nagy sikert aratva az iskola diákközössége és tanáraik előtt. 15 műsorszámban 66 diák lépett fel. A diákgála legemlékezetesebb pillanata a finálé volt, amikor az összes szereplő a színpadon együtt énekelt. Tanulóink a nagyszerű szereplésükkel bizonyították, hogy nem csak szakmatanulásban tudnak helyt állni, más területeken is tehetségesek, motiváltak. Az intézményünk támogatja és segíti az egyéb képességeik kibontakozását is, örömmel biztosít teret a bemutatkozásukra.

A hóesés és a hideg miatt sajnos az e napra tervezett, hagyományos éjszakai akadályversenyt el kellett hagynunk a rendezvények sorából, de a március 27-re tervezett diáknapot és az iskolai focibajnokságot szerencsére nem befolyásolta a zord időjárás.

A diáknap programjai a Kossuth utcai iskolaépületben, míg a focibajnokság az Alkotmány utcai sportcsarnokban zajlottak. A programok között szerepelt karaoke-parti, teaház és társasjátékok, iskolai „Legyen Ön is milliomos” bajnokság, „Kő-papír-olló”, „Ország-város”, „Radírozó” háziverseny, Honfoglaló-bajnokság, valamint iskolai pókerverseny. Akik nem kívántak az egyes versenyszámokban indulni, körömdíszítésen, hajszobrászkodáson, valamint iskolai filmvetítésen kapcsolódhattak ki a tavaszi szünet előtti utolsó napon.

A déli időpontra tervezett eredményhirdetésre az iskola valamennyi tanulója az Alkotmány utcai csarnokban gyűlt össze. A tanév eleje óta tartó, és nemrég lezárult iskolai floorball-bajnokság, valamint a focibajnokság eredményhirdetésén a nyertes csapatok átvehették megérdemelt érmeiket és serlegeiket.

Az eredményhirdetés után iskolánk tanulói jókedvűen és elégedetten indultak haza, hiszen a másnaptól kezdődő tavaszi szünet számukra is a kikapcsolódást és a pihenést jelentette.

Hajdu Lászlóné Dök munkáját segítő tanár

Vélemény, hozzászólás?

130411minimao

Merjünk kicsik lenni

130412vers

Vers ultramaraton