in , ,

2:0, Kiri bravúr

130505foci

Dévaványa csapatát fogadta a Szarvasi FC szombaton 17 órától. A roppant sportszerű mérkőzésen papírforma született. A 27. percben a 31-essel játszó Kristóf Gergő lőtt szép gólt. Három percre rá Kiszel Zoltán szerzett labdát és küldte kapura, de sajnos az eredményt ez nem befolyásolta.

Rétes Pál új felállást próbált ki a tabella végén tanyázó ványai csapat ellen. Ezen a napon pihent  Klimaj Zoltán, Moldván Krisztiánt és Nagy Rolandot kezdőként egyszerre küldte a pályára a Mester. Cánónak nem ment. Talán megülte a gyomrát az a két hot dog mustárral, majonézzel, kecsappal plusz lila hagymával felütve, amit fagyival kísért le az egyik pizzériában a mérkőzésre igyekeztében és még megfejelt a másik útba eső pizzériában két csavart fagyival.

A második félidő elején világossá vált, hogy a vendégek elfáradtak. Az 53. percben egy beadásból Furár Róbert két védő közül lőtt egy szép gólt. 2:0. A ványaiak lassan feladták, hogy a labdát húsz méternél távolabb tereljék a kapujuktól, ennek ellenére nem lett egyszerű lőgyakorlat a mérkőzés hátralevő részéből. A 75. percben Kiri egy hihetetlen bravúrral örvendeztette meg a hazai közönséget. A kapujából kijőve egyedül nézett farkasszemet a ványai védővel. Zárta a szöget, ezért a vendégek támadója megpróbálta elhúzni mellette, de Kiri egy hihetetlen vetődéssel egyszerűen lelopta a labdát a lábáról, így maradt a 2:0-ás vezetés a végéig. Még történt egy Kristóf-fejes, amit már bent láttunk, de senki sem reklamált, mikor a védő kirúgta a kapuból.

A Szarvasi FC pontazonossággal a tabella 3. helyén áll. Méhkerék vezeti a bajnokságot. A második Csabacsűdtől csak a lőtt gólok tekintetében marad el. A negyedik hatalmas ponthátránnyal követi a hármas élbolyt.

Szarvasi FC – Dévavényai SE 2:0 (1:0)

Szarvasi FC: Kiri Mihály (12), Murvai Dávid (6), Furár Róbert (8), Benczúr Norbert (11), Pákozdi Ferenc (17), László Viktor (19), Moldván Krisztián (20), Kiszel Zoltán (30), Kristóf Gergő (31), Filyó Tamás (5), Nagy Roland (10)

Cserék: Enabulele Stanley (21) Moldván Krisztián helyett a 80. percben, Csellár Sándor (9) Filyó Tamás helyett az 57. percben. Medvegy Ákos (3), Herkó Ákos (4), Lós István (77), Klimaj Zoltán (7), Bogdán Péter (25)

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető

Vélemény, hozzászólás?

Bronzérmesek a HC serdülői

130506kajak

Egy sportlegenda Szarvason