Connect with us

Hírek

Elballagtak a székelyesek

130505szekely

A Székely Mihály Szakképző Iskola 10 osztályának 231 tanulója köszönt el tegnap délelőtt alma materétől. Az elméleti tudás mellett ők szakmát is tanultak, így joggal bízhatnak abban, hogy pincérként, szakácsként, fodrászként, vagy más pályán hamarosan kenyérkereső foglalkozásra lelnek.

A végzős diákokat először Kohut Andrásné, az intézmény igazgatója köszöntötte. Mint mondta, nehéz, de örömteli feladat volt felvértezni a tanulókat az életkezdéshez szükséges ismeretekkel.

Babák Mihály, Szarvas polgármestere mindenekelőtt azt hangsúlyozta: a város büszke azokra a fiatalokra, akik most kilépnek az iskola kapuján.

Az ünnepség során számos köszöntés hangzott el, többek között tolmácsolták Erdős Norbert kormánymegbízott és Dankó Béla országgyűlési képviselő levélben küldött jókívánságait.

A hagyományokhoz híven ebben az évben is oklevelet és könyvjutalmat adtak át azoknak a diákoknak, aki kiemelkedő tanulmányi és sporteredményeket értek el. Díjazták azokat is, akik közösségi munkájukkal vívták ki diáktársaik és tanáraik elismerését.

Az ünnepség zárásaként a végzős diákok átadták az iskola zászlaját alsóbb évfolyamos társaiknak. Látványos befejezésként színes léggömbök szálltak a magasba.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Tanévnyitó és pályaavató a Székelyben

Oktatás

Határtalanul (Quick Response) kódolás

Oktatás

Ügyvitelesek ünnepe

Oktatás

Vállalkozni határok nélkül: Székelyes diákok a Szilágyságban

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect