Connect with us

Hírek

Már megint angyalok jártak Szarvason

Benkás színjátszók

Legutóbb Varga Viktort láthattuk az Angyal címszerepében a Cervinus Teátrum színpadán, most pedig a benkás színjátszók idézték meg a jólelkű szárnyasokat ugyanott. A darab hatásos belépővel kezdődött. Lázár Zsolt esperes Robbie Williams Angels című dalának hangjaira lépett a deszkákra, ám valami nem stimmelt. A playback elcsúszott, tőle nem megszokott módon, rosszul állt a zakója, egy kicsit kicsit púposnak is tűnt, még a függönybe is beleakadt. Mintha darabot tévesztett volna, és inkább Quasimodo szerepére készült volna. Aztán kiderült, hogy a zakó S-ses méretű szárnyakat rejt. Nem élt vissza helyzetéve exaudi vasárnapján, rövid köszöntő után átadta a színpadot a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola Szivávány Tehetségműhelye színjátszóinak, akik Zalán Tibor “Vigyázat, a tetőn angyalok járnak!” című meséjét adták elő.

A darabban felvonult szinte minden klasszikus mesehős. Eljött Hófehérke, a rendíthetetlen ólomkatona, Piroska, Csipkerózsika, Jancsi és Juliska, de a rosszakaróik is. Itt volt a farkas, a boszorka, a gonosz mostoha, és az ördög is, majd előkerült a farkas gyomárból a nagymama is, valamint egy balfék és egy alkesz angyal is. Mindannyian egy bérház tetejére, ami a kéményseprő és a házmester felségterülete. Egy helyen, egy időben. Jelen esetben nem jó kombináció, de a végére minden egyenesbe jön.

Az jótékonyság előadás bevételét a „Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány gyerekek versenyeztetésére hátrányos helyzetű gyereke nevezési díjaira és utaztatásukra fordítja.

Kiemelt

Benkások sportosan

Oktatás

Benkás röpsuli nyáron is

Oktatás

Erőfeszítés, felelősség, alázat

Oktatás

Elballagtak…

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect