Connect with us

Hírek

Magyar rajzfilmek ünnepe

Rajzfilmünnep címén szórakoztató programokat rendeztek vasárnap délelőtt a Cervinus Teátrumban. Volt kézműves játszóház, ahol mesehősöket készíthettek a gyerekek papírból, textilből és gyurmából, játszósarok kicsiknek és nagyoknak, ahol együtt társasjátékozhattak és építhettek. Aki belefáradt a játékba, beülhetett a színházterembe, ahol klasszikus magyar rajzfilmeket nézhettek meg. Olyan mesefilmeket, amikre még a szüleik is emlékezhetnek gyerekkorukból. A vászonra került a nagy ho-ho-ho horgászról, Vukról, Frakkról és a Mézgáékról szóló sorozatok néhány epizódja.

A rendezvény ötletgazdája a KEDD Animációs Stúdió stábja, ami az Aegon Magyarország Zrt. támogatásával harmadszor rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet. Tavaly 29 város 60 helyszínén közel százezer látogatót regisztráltak. Szarvason másodszor rendezték meg. Tavaly a gyermeknappal karöltve, amikor teltház mellett zajlottak a programok. Az idén a rendezők tájékoztatása szerint mintegy százan voltak kíváncsiak a programra.

Kiemelt

Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM) Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM)

Színes sokszínű nyár! avagy Kövesd a szarvast…

Hírek

Polák Ferenc, a háttérben Harcsa Boglárka (Fotó: Babák Zoltán) Polák Ferenc, a háttérben Harcsa Boglárka (Fotó: Babák Zoltán)

Megható, igaz történetek a Felolvasószínház színpadán

Hírek

Nádházy Péter és Dósa Zsuzsa Nádházy Péter és Dósa Zsuzsa

Az élet dolgai

Cervinus Teátrum

Rigler Renáta (Fotó: Babák Zoltán) Rigler Renáta (Fotó: Babák Zoltán)

Még sok a bizonytalanság bennem

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect