Connect with us

Hírek

Magyar rajzfilmek ünnepe

Rajzfilmünnep címén szórakoztató programokat rendeztek vasárnap délelőtt a Cervinus Teátrumban. Volt kézműves játszóház, ahol mesehősöket készíthettek a gyerekek papírból, textilből és gyurmából, játszósarok kicsiknek és nagyoknak, ahol együtt társasjátékozhattak és építhettek. Aki belefáradt a játékba, beülhetett a színházterembe, ahol klasszikus magyar rajzfilmeket nézhettek meg. Olyan mesefilmeket, amikre még a szüleik is emlékezhetnek gyerekkorukból. A vászonra került a nagy ho-ho-ho horgászról, Vukról, Frakkról és a Mézgáékról szóló sorozatok néhány epizódja.

A rendezvény ötletgazdája a KEDD Animációs Stúdió stábja, ami az Aegon Magyarország Zrt. támogatásával harmadszor rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet. Tavaly 29 város 60 helyszínén közel százezer látogatót regisztráltak. Szarvason másodszor rendezték meg. Tavaly a gyermeknappal karöltve, amikor teltház mellett zajlottak a programok. Az idén a rendezők tájékoztatása szerint mintegy százan voltak kíváncsiak a programra.

Kiemelt

Jakub szerepében Nagy Róbert (Fotó: Babák Zoltán) Jakub szerepében Nagy Róbert (Fotó: Babák Zoltán)

Holle anyó hetvenedszer rázta meg dunnáját

Cervinus Teátrum

Szemerédi Bernadett és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán) Szemerédi Bernadett és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán)

Kabaréval zárta az évet a Cervinus

Cervinus Teátrum

Szemerédi Bernadett, Boronyák Gergely és Timkó János (Fotó: Babák Zoltán) Szemerédi Bernadett, Boronyák Gergely és Timkó János (Fotó: Babák Zoltán)

Ó, ó, Victoria!

Cervinus Teátrum

Szemerédi Bernadett (Fotó: Valló Zoltán) Szemerédi Bernadett (Fotó: Valló Zoltán)

Victoria szerepében Szemerédi Bernadett

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect