Connect with us

Hírek

Postaládába került a Jobbik levele

Gajdos Attila
Gajdos Attila

Gajdos Attila, a Jobbik önkormányzati képviselője ma délután sajtótájékoztatót tartott a városháza előtt. Azért éppen itt, mert a sajtó nyilvánossága előtt kívánta elhelyezni a polgármester postaládájában azt a nyílt levelet, melyet Babák Mihály és Dankó Béla országgyűlési képviselőknek címzett.

– „Vedd észre és tedd szóvá!” – ez van írva a polgármester postaládájára. Nos, én észrevettem és szóvá teszem, hogy a trafikpályázat kapcsán nincs minden rendben – mondta a képviselő. Ezután felolvasta a nyílt levelet, majd bedobta a városháza előterében elhelyezett postaládába.

A nyílt levelet itt olvashatják:

Tisztelt Babák Mihály és Dankó Béla!

Megrázta az ország közvéleményét a tarfikmutyi-botrány. Amelynek során a legtöbb dohánykoncessziót nem az eredetileg kitűzött célok (megváltozott munkaképességűek vagy tartós munkanélküliek foglalkoztatása, egészségvédelem, stb.), tehát alkalmassági vagy hozzáértési alapon kapták meg, hanem politikai, rokoni, üzleti kapcsolatok okán.

Bizonyítékok is előkerültek. Például Szekszárdon egy hangfelvétel, ami kétséget kizáróan megmutatja a korrupció meglétét, és azt, hogy a pályázatok elbírálása nem azok alkalmassága vagy megfelelősége, hanem a politikai szimpátia és politikai kapcsolatrendszer alapján történt. A 30 szarvasi pályázatból az elnyerhető 9 koncesszióból négyet nem is szarvasi nyerte! Ahogy Békésszentandráson is a 2 koncesszióból, a több helyi pályázó ellenére az egyiket nem szentandrási nyerte el. Legutóbbi sajtótájékoztatómon feltettem a kérdést, hogy Szarvason és a választókerületben, hogyan történt ez? Volt e választókerületi, vagy helyi ülés, ahol Önök politikai alapon véleményezték a pályázatokat? Szándékuk -e megtenni mindent a pályázatok nyilvánosságra kerüléséért, hogy kiderüljenek a bírálati szempontok?

Várom őszinte válaszukat a közvélemény és átvert trafikosok nevében!

Gajdos Attila

Önkormányzati képviselő

Kiemelt

Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Gajdos Attila szerint változtatni kell a közbiztonság helyzetén

Politika

Samu Tamás Gergő (Fotó: Hegedűs Éva) Samu Tamás Gergő (Fotó: Hegedűs Éva)

A Jobbik szerint az Európai Unió és Szovjetunió közül választunk vasárnap

Hírek

Szűcs Attila és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Szűcs Attila és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Rendeződhet az árbócügy: Visszakerül a Rádió Szarvas antennája a régi helyére

Hírek

Balczó Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva) Balczó Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva)

Balczó Zoltán szerint több tétje van az európai parlamenti választásoknak

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect