Connect with us

Békésszentandrás

Bronzzal a nyakában mehet pihenni a Hunyadi

Szentandrási pihenő

Miután a múlt héten kétszer, egyszer három, egyszer meg négy napig esett az eső, gyászos állapotba került a Hunyadi pályája. A Csanádapácai EFC elleni 1-3-ra végződött mérkőzés kedvéért kár lett volna tovább rontani az állapotát, még fel is szántani. Három fordulóval a vége előtt, a biztos harmadik hely tudatában motivációját vesztett csapat gyászos, 2:13-as gólaránnyal abszolválta két hazai és köztük egy idegenbeli mérkőzését.

Szombaton háromszor rezdült a hazai háló, ami most a második pályára lett felakasztva. Ez látott szebb napokat is. Ma inkább egy jobb állapotú lekaszált legelő, mint focipálya, de erre a meccsre pont megfelelt a minősége.

A mérkőzés egyetlen hazai gólját Csipai Csaba lőtte mintegy 10 perccel azután, hogy csereként beállt. Nem csak mi voltunk méltók a pályához, de az ellenfél is. Nagyon gyenge kondícióban lehettek, mert minden Kiss Lászlóval történt ütközés után meg akart halni valamelyik, márpedig Laci nem a legnagyobb fizikumú, legdurvább játékos. Nem húzták látványosan az időt, de az esés-kelés hirtelenhalállal végig jellemző volt a második félidőre. Ki ne halt volna meg, majd támadt volna fel a tabella harmadikja ellen 1-2 gólos vezetés birtokában.

A mérkőzés után a sportház előtt átadásra kerültek a harmadik helyért járó bronzérmek, majd ezt követően egy Pisze féle tombolahúzással hivatalosan is lezárult a 2012-13-as idény.

Békésszentandrási HMSE – Csanádapácai EFC 1 – 3 (0 – 1)

Wéber Csaba (k), Szabó Máté, Bobvos Ferenc, Rusz Zoltán 67′ Bagi László), Borgulya János, Csatai Dávid, Fabó Norbert (46′ Csipai Csaba), Kiss László, Kovács Norbert, Rácz Attila (72′ Mochnács Tamács), Balogh Martin

Edző: Pisont András, technikai vezető: Prjevara Gábor

Góllövő: Csipai Csaba (57′)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Enabulele Stanley Esemuede és Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán) Enabulele Stanley Esemuede és Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán)

Szoros mérkőzés a favorit ellen

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Gólban gazdag mérkőzések a rájátszás 5. fordulójában

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Legkisebbjeink itthon tartották a kupát

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

U19 futsal bronz a megyei döntőről

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect