Connect with us

Hírek

Ellentétek kiállítása

Turcsányi Katalin és Urbancsok Róbert kiállítása
Turcsányi Katalin és Urbancsok Róbert kiállítása

Kontrasztos kiállítás nyílt szombaton a Víziszínpas Bolza-bástyájában található Szeparéban. Turcsányi Katalin és Urbancsok Róbert munkái szöges ellentétben állnak minden szempontból egymással. Turcsányi Katalin mindenképp hagyományosabb, de semmiképpen sem klasszikus technikákat vonultat fel bőr és akril képein, ill. zsinóros munkáin. Rutinos kiállító, profin mutatta be alkotásait.

Urbancsok Róbert a modern kor gyermeke. Ecset-, ill. egérkezelésére talán az urban és a grunge stílus keveredése jellemző. Első kiállításán kicsit izgult, félt, hogy nem találja majd a szavakat. Elmondása szerint képeinek nem az a célja, hogy mélyebb gondolatiságot ébresszen velük, inkább az, hogy kellemes legyen rájuk nézni.

A kiállítást Babák Mihály polgármester nyitotta meg, aki saját bevallása szerint naivitással szereti a művészeteket. Az alkotásokon keresztül kicsit az alkotók lelkébe is látunk, osztotta meg véleményét városunk első embere.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Együtt többet lehet tenni, mint egyenként

Szarvas

A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

A Deer Wood-osok nyerték az ünnepi strandröplabda vándorkupát

Sport

Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva) Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva)

Anya és lánya aratták le a babérokat a furugyi főzőversenyen

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Beleznay Endre egyszemélyes színháza

Szarvas

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect