Connect with us

Hírek

MTK-s veteránok verték a szarvasi öregfiúkat

Szeli Lajos akcióban
Szeli Lajos akcióban

Vége a fociidénynek, de vannak még lelkes sportolók, akik a rekkenő hőség ellenére nem férnek a bőrükbe. Ilyen levezető alkalomra kerítettek sort szombaton délelőtt 11 körül öregfiúink, akik elfogadták az MTK veteránjainak (55+) kihívását beöltöztek és dacolva az UV-vel megtettek mindent egy jó bulimeccs érdekében. Az MTK-sok veretlenül, 130 rúgott és 30 körüli kapott góllal nyerték a budapesti veterán bajnokságot, így bulimeccs ide, bulimeccs oda, a korosztálynyi különbség egyáltalán nem jelentett biztos előnyt a hazai győzelemhez.

A mérkőzést egyedi méretű, gyakorlatilag négyzet alakú pályán játszották. Ez is, mint minden a mérkőzésen, alku kérdése volt. Így lett az egész pályából fél, a 2×35-ből 2×25 perces mérkőzés. A két fél véleménye megegyezett: nem az a cél, hogy a mentő ingajáratban járjon a pálya és a kórházak között. A mieink számára is minden csökkentés jól jött, mert pénteken este kimerítő díjátadón vettek részt. Az alkuk sorában az utolsó az volt, hogy les nincs. Az alkut Farkasházy Tivadar ütötte nyélbe. A végén már a játékvezetőnek nagyon kellett figyelnie, hogy a szabályok minusz az alkuk mentén jól vezesse a mérkőzést.

A vendégek kezdtek jobban. Viszonylag gyorsan megszerezték a vezetést. Az első játékrészben a mieink kiegyenlítettek, sőt, 2:1-es félidőt tudtak zárni. Aztán a második félidőben az MTK-sok visszavették előnyüket és 2:3-ra nyertek. A mieink mentségére szóljon, hogy a második félben páran távoztak a csapatból, így már egy nézőnek is be kellett szállni a játékba.

Viszont nézőközönségben verhetetlenek voltunk.

Szarvasi Öregfiúk: Rozsán Csongor, Tóth Imre, Samu Tamás, Paulik János “Macska”, Tóth Róbert, Keller Zsolt, Durucskó Péter, Szeli Lajos, Styecz György, Orovecz József

MTK-s veteránok: Földvári Gábor, Újvári Péter, Kocsis Tibor, Brusznyiczky János, Hatvani Szabó János, Farkasházi Tivadar, Pusztai György, Szaka Ferenc, Aszalai Imre, Rabovszky György, Handel György, Klicsu András

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hunyadi: Nagyon gyenge kezdés után ezüst a megyei bajnokságban

Békésszentandrás

Ifj. Somogyi János még KOTE-edzőként (Fotó: Babák Zoltán) Ifj. Somogyi János még KOTE-edzőként (Fotó: Babák Zoltán)

Ifjabb Somogyi Jánossal vág a szezonnak a Szarvasi FC

Sport

A fiatalok Farmereket győztek

Sport

Tavaszi hibátlan mérlegével bajnok a Szarvasi FC serdülő csapata

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect