in ,

Önmagával versenyben az Allianz

Az Allianz sportnapok megnyizója
Az Allianz sportnapok megnyizója

Péntektől vasárnapig Szarvas adott otthont az Allianz 2013-as sportnapjainak. A megnyitónak, csakúgy, mint két éve, a Víziszínpad adott otthont. Az idén 350 biztosítós érkezett a városba, hogy egy csomó egyéni- és csapatszámban összemérje állóképességét, nyerjen, és kvalifikálja magát a jövőre Zürichben tartandó allianzos világversenyre.

Városunk nevében Babák Mihály polgármester üdvözölte a lelátón ülőket. Felsorolta az elmúlt két évben történt turisztikai fejlesztéseket, amiket házigazdaként a figyelmükbe ajánlott. Szükség is volt a figyelemelterelésre, mert most a lehető legrosszabb formáját mutatja a belváros, de két év múlva, ha netán visszajönnének, már minden a helyére kerül. A jó időről is gondoskodott. Képviselőtársán, Lázár Zsolt esperesen keresztül jó időt rendelt a hétvégére, ami egy kisebb záportól eltekintve, úgy néz ki, meg is hallgattatott.

Polgármesterünk köszöntője és egy brazil hullám után egzotikus táncosokkal hangoltak az előttük álló három nap megmérettetéseire, amik egyéni sportokban asztalitenisz, atlétika, horgászat, sakk, tenisz, tollaslabda és úszás, csapatsportban kosárlabda, strandröplabda, labdarúgás és kenu formájában vártak rájuk.

Vélemény, hozzászólás?

A Kecskeméti Katona József Színház előadása

Meseautóval a víz felett

Lótartás Szarvason

Szarvason ismét betiltották a lótartást