in ,

Jutka nénit 90. születésnapján köszöntötték

Jutka nénit köszöntik 90. születésnapján
Jutka nénit köszöntik 90. születésnapján

Kilencvenedik születésnapján köszöntötték Czesznak Mihályné Pálus Jutka nénit ma délelőtt a Szarvasi Szakorvosi Kft. Ápolási Intézetében. A jeles évfordulón a családtagok mellett Babák Mihály polgármester és Tusjak Mihályné is gratulált az ünnepeltnek.

Jutka néni 1923. július 1-jén, Békésszentandráson látta meg a napvilágot. Korán megismerte a kemény mezőgazdasági munkát. A háború alatt, 1944-ben kötött házasságot, melyből két gyermeke született: Judit és Mária. Háztartásbeliként kertészkedéssel is foglalkozott, a megtermelt zöldségeket a piacon és az iskolai konyháknak értékesítette. Sajnos mára már egyedül maradt, férje és gyermekei is meghaltak. Vígaszt négy unokája – János, Zoltán, József és Krisztina -, valamint hat dédunokája jelent, akik gyakran meglátogatják őt az ápolási intézetben.

Tusjak Mihályné anyakönyvvezető szép, megható szavakkal, idézetekkel köszöntötte az ünnepeltet. Babák Mihály a virágcsokor és a születésnapi torta mellett átadta azt az emléklapot is, melyet Orbán Viktor miniszterelnök írt alá.

Vélemény, hozzászólás?

Megújul a szentandrási piactér

Felújítják a szentandrási piacteret

Forgalmi rend változás a Deák Ferenc utcán

Megszokásból közlekedünk a Deák Ferenc utcán