Connect with us

Hírek

Megszokásból közlekedünk a Deák Ferenc utcán

Forgalmi rend változás a Deák Ferenc utcán
Forgalmi rend változás a Deák Ferenc utcán

A városközpont rehabilitációjának következő állomásához érkeztünk. Bontják a Deák Ferenc utca burkolatát a Vasút és Kossuth utcák közötti részen, a Szabadság utcára vezető oldalon, így most nagyon oda kell figyelni a terelésekre, mert szarvasi szemmel szinte áttekinthetetlen a helyzet. A Vasút utca felől kanyarodók meglepődnek, mikor rá akarnak fordulni az osztott pályás szakaszra, és csakúgy, mint jelen sorok írója, egy cifra után megnyomják az újratervezés gombot, de nem ennyire bonyolult a helyzet.

A Vadászkürt vendéglő felé vezető két sávot egy sárga elválasztó csíkkal kétirányúvá tették, így simán járható ez a rész is. A probléma akkor merül fel, mikor kerékpáros teker szembe. Sajnos az idősebb szarvasi kerékpárosok nem fordítanak figyelmet erre a sárga vonalra, ami egészen a Bíróság sarkától a Vasút utcáig tart, és a jól megszokott módon, a sáv közepén kerekeznek. Érdemes lenne felhívni a gyerekek és a szülők figyelmét a változásra, bár a bosszantó helyzet ellenére az autósok nagyon türelmesen és figyelve kerülgetik őket.

A Szabadság és a Kossuth utcák között maradt a forgalmi rend a kétszer két sávon.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Körös-Maros Nemzeti Park – turisztikai ügyintéző

Állás

Körös–Maros Nemzeti Park – büfé eladó

Állás

A kultúra kötelez

Oktatás

A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán) A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán)

A Korona gólzáporral húzott el az élbolyból

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect