Connect with us

Hírek

Cervinus siker Brüsszelben – Sárdy Malmőbe megy

Derzsi György Brüsszelben

Bauer Edit szlovákiai magyar politikus, a Magyar Koalíció Pártja (MKP) európai parlamenti képviselője a meghívásának eleget téve Derzsi György, a Cervinus Teátrum színésze a brüsszeli Balassi Intézetben fellépett a Szerelmem, Sárdy című előadással. Az előadás természetesen nagy sikert aratott, amit az is mutat, hogy a produkció egyből több meghívást is kapott.

Az elsősorban magyar ajkúaknak tartott előadás június 25-én, kedden volt. Rögtön két felvidéki polgármester jelezte, hogy szívesen látnák szűkebb hazájukban az előadást, de az igazi meglepetés csak ezután következett. Pénteken a malmői Magyar Házból kapott meghívást a Cervinus Teátrum színésze Sárdy-estjével.

– Az, hogy a brüsszeli előadás után rögtön több meghívást is kaptunk, komoly elismerés a Cervinus Teátrumnak és személy szerint nekem is. Azt jelenti, tudják, hogy vagyunk és jegyeznek bennünket – mondta elégedetten a beszélgetés végén a telefonba Derzsi György.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM) Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM)

Színes sokszínű nyár! avagy Kövesd a szarvast…

Hírek

Polák Ferenc, a háttérben Harcsa Boglárka (Fotó: Babák Zoltán) Polák Ferenc, a háttérben Harcsa Boglárka (Fotó: Babák Zoltán)

Megható, igaz történetek a Felolvasószínház színpadán

Hírek

Nádházy Péter és Dósa Zsuzsa Nádházy Péter és Dósa Zsuzsa

Az élet dolgai

Cervinus Teátrum

Rigler Renáta (Fotó: Babák Zoltán) Rigler Renáta (Fotó: Babák Zoltán)

Még sok a bizonytalanság bennem

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect