Connect with us

Hírek

Cervinus siker Brüsszelben – Sárdy Malmőbe megy

Derzsi György Brüsszelben

Bauer Edit szlovákiai magyar politikus, a Magyar Koalíció Pártja (MKP) európai parlamenti képviselője a meghívásának eleget téve Derzsi György, a Cervinus Teátrum színésze a brüsszeli Balassi Intézetben fellépett a Szerelmem, Sárdy című előadással. Az előadás természetesen nagy sikert aratott, amit az is mutat, hogy a produkció egyből több meghívást is kapott.

Az elsősorban magyar ajkúaknak tartott előadás június 25-én, kedden volt. Rögtön két felvidéki polgármester jelezte, hogy szívesen látnák szűkebb hazájukban az előadást, de az igazi meglepetés csak ezután következett. Pénteken a malmői Magyar Házból kapott meghívást a Cervinus Teátrum színésze Sárdy-estjével.

– Az, hogy a brüsszeli előadás után rögtön több meghívást is kaptunk, komoly elismerés a Cervinus Teátrumnak és személy szerint nekem is. Azt jelenti, tudják, hogy vagyunk és jegyeznek bennünket – mondta elégedetten a beszélgetés végén a telefonba Derzsi György.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán) Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán)

A magyar kultúra napja a Cervinusban

Cervinus Teátrum

Jakub szerepében Nagy Róbert (Fotó: Babák Zoltán) Jakub szerepében Nagy Róbert (Fotó: Babák Zoltán)

Holle anyó hetvenedszer rázta meg dunnáját

Cervinus Teátrum

Szemerédi Bernadett és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán) Szemerédi Bernadett és Boronyák Gergely (Fotó: Babák Zoltán)

Kabaréval zárta az évet a Cervinus

Cervinus Teátrum

Szemerédi Bernadett, Boronyák Gergely és Timkó János (Fotó: Babák Zoltán) Szemerédi Bernadett, Boronyák Gergely és Timkó János (Fotó: Babák Zoltán)

Ó, ó, Victoria!

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect