Connect with us

Közérdekű hírek

XIV. Békés Megyei Polgárőr Nap Békés – Dánfokon

Július 20-án tartották meg szokásos éves találkozójukat a megye polgárőrei. A rendezvénynek Békés városa adott otthont, melyen a polgárőrök mellett megjelentek a társszervek vezetői, képviselői. Így dr. Polyák Zsolt rendőr ezredes Békés Megye főkapitánya, a kapitányságok vezetői és több rendőrségi vezető, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósága és a Magyar Posta képviselője.

A településeket polgármesterek, köztisztviselők képviselték. Izsó Gábor, Békés polgármestere házi gazdaként köszöntötte és nyitotta meg a rendezvényt.

A polgárőrök nevében dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd kitért az elmúlt időszak eseményeire, köztük a dunai árvízi védekezésre, melyben a polgárőrök jelentős feladatot vállaltak. A többi hozzászóló kiemelte és megköszönte a polgárőrök áldozatos, önként vállalt szolgálatait.

A rendezvényen nem maradhatott el a polgárőrök elismerése, jutalmazása sem.

A Szarvasi Rendőrkapitányság területéről dr. Túrós András Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozata kitüntetésben részesítette Szloszjár Jánost a Csabacsűdi Polgárőr Egyesület elnökét, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöksége Emlékérem elismerésben részesítette Szabó Jánost, a Szarvasi Polgárőr Egyesület Békésszentandrási csoportjának tagját.

Dr. Polyák Zsolt rendőr ezredes Békés Megye főkapitánya Elismerő Oklevélben és pénzjutalomban részesített Gyulai Mihályt a Szarvasi Polgárőr Egyesület tagját.

Csabacsűd, Kardos, Hunya Önkormányzatainak képviselői több települési polgárőrt tárgyjutalom elismerésben részesítettek.

Az ünnepi részt különböző bemutatók, versenyek, fellépők színezték. A családias hangulatot ebéd, tombola fokozta, majd jöhetnek a dolgos hétköznapok.

A Szarvasi Polgárőr Egyesület vezetése köszöni mindazon gazdasági társaságok vezetőinek támogató segítségüket, aki tárgyjutalmat ajánlottak fel a Polgárőrőr Nap sikeres lebonyolításához.

Tusjak Tamás elnök

Kiemelt

Szarvasi polgárőrök munkáját ismerték el

Szarvas

A kerékpáros közlekedés veszélyeire hívta fel a figyelmet a polgárőr Mikulás

Békésszentandrás

A szarvasi polgárőrök taroltak a megyei versenyen

Hírek

Gombkötő Sándor átveszi a díjat Gombkötő Sándor átveszi a díjat

Gombkötő Sándor képviselheti Békés megyét a XII. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny országos döntőjén

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect