in , , , , ,

Összefogás van, adósság nincs

Hodálik Pál és Dankó Béla

Háromnapos kerékpártúrára indult Dankó Béla és csapata ma reggel, hogy három nap alatt kerékpárral Kondorosról Szarvas érintésével elvigyék Hunya, Örménykút, Kardos és Békésszentandrás lakosainak, valamint a választókörzet kistelepüléseinek Orbán Viktor bizonyságlevelét. Ebben a Miniszterelnök megerősíti az ötezer fő alatti települések polgárait arról, hogy nemzeti összefogás van, nem hagynak magyart a sorsára semmilyen okból, legyen akár a legprózaibb ok is az, az eladósodás.

A kerékpárosok dél környékén érkeztek Szarvasra, ahol a Polgármesteri Hivatal előtt Hodálik Pál fogadta őket. Egy gyors fényképezkedés és villám-sajtótájékoztató után a konvoj tovább indult Békésszentandrásra, hogy átadják Sinka Imrének a levelet, amin ez áll:

Bizonyságlevél

Sohasem szabad megfeledkeznünk arról, hogy felelősséggel tartozunk a hazánkért és benne minden egyes településért. Az ország és települései drámai módon eladósodtak, a szakadék szélére jutottak.

2010 decemberében döntést hoztunk, hogy kiszabadítjuk városainkat és falvainkat az adósságcsapdából.

A döntés értelmében a magyar kormány Békésszentandrást 433 418000 forint adósságából maradéktalanul kiváltotta.

Ez a bizonyságlevél tanúsítja az összefogás erejét, amellyel megmentjük az itt élők otthonát, szeretett környezetét, és amellyel mi, magyarok közös erővel fölemeljük, és sikeressé tesszük Magyarországot.

2013 májusában

Orbán Viktor

A három nap alatt Dankó Béla és csapata majd 260 kilométert tesz meg. Ma este Gyomaendrődig szeretnének eljutni. Ott megalszanak, hogy holnap a Dévaványa és a Körösladány közötti falvakat keressék fel. A harmadik nap a körösladányi indulás után érnek vissza Kondorosra, és ezzel teljesítsék a kitűzött célt, a levelek kézbesítését.

Vélemény, hozzászólás?

Cigányeklektika – amit nem szeretnénk megérni Szarvason

A jövő én vagyok