in , ,

Szezoneleji lendület

Lendületben

Nem jártak rosszul azok, akik vasárnap délután ott tudták hagyni a Győri ETO – Bayern München meccset, és kilátogattak a csabacsűdi stadionba, ahol a házigazdák a Kondorosi TE csapatát fogadták. Sokan voltak ilyenek, igaz, egy ilyen szomszéd várak közötti találkozó mindig nagy érdeklődésre tart számot. A csodálatos idő és a kiváló minőségű gyep nyújtotta élményt a pálya individualista, már-már művészi vonalvezetése tette teljessé, ami megalapozott egy tökéletes fociélményt. Már ha a két csapat is úgy gondolja.

A szomszédok találkozója mindig jó mérkőzést ígér. A kilátogató több száz szurkoló miatt a bizonyítási vágy megtöbbszöröződik, ráadásul a szezon első mérkőzésén az energiák is a csúcson járnak. Nem volt elveszett labda egyik oldalon sem. A szezoneleji adrenalinszint sokszor apróbb kakaskodásba torkollott, amit a bíró egy darabig azzal próbált megfékezni, hogy mindent lefújt, ahol test test ellen feszült, sőt, hat sárgát is kiosztott a mérkőzésen.

A tempós mérkőzésen a 33. percben megzörrent a csabacsűdi háló. Egy szabadrúgásból kapuraívelt labdába Kasik ért fejjel, de a bíró lest ítélt és nem adott meg. Az inkább testvéries, mint barátságos mérkőzésen igazságos döntetlen született.

A csabacsűdiek a pálya fejlesztése során egy nagyon fontos dologról elfeledkeztek. A söntés fejlesztéséről, ami előtt reménytelenül hosszú, tömött sor állt a szünetben.

Csabacsűd SE: Harman József Ákos, Borgulya Tamás, Petykó Adrián, Gombár Attila (84′ Szilágyi Balázs), Szilágyi Dániel, Kis Mátyás, Sajben Gábor, Bakró Géza Attila(30′ Sonkoly Lajos), Sovány Pál, Medvegy Ákos, Varga Tamás (76′ Kasnyik Dávid)

Kispad: Balázs István Gábor vezetőedző, Hajdu István gyúró

Kondorosi TE: Kajári János, Klimaj Kornél, Valentyényi Viktor (84′ Somogyi János), Kasik Pál, Kajtár István (76′ Rafaj Roland), Süli András, Hanyecz Bence (60′ Harangozó Krisztián), Miklya Miklós Mihály, Bíró Tamás, Vajgely György, Szabó Tamás

Kispad: Somogyi János vezetőedző, Palyusik Gábor gyúró

Edzői nyilatkozatok:

Brlázs Gábor: — Az eredmény vállalható, játékban elmaradtunk a megszokottól. A küzdőszellemmel nem volt gond, reális eredmény.

Somogyi János: — A bajnoki nyitányon eltudtam volna képzelni könnyebb ellenfelet is. Túlgörcsöltük a mérkőzést. Elsősorban a küzdelem dominált, mindkét csapat előtt akadtak gólszerzési lehetőségek.

Vélemény, hozzászólás?

Gazdagabbak lettek mindannyian

Szarvasi horgász lett Európa legjobbja