in , ,

3:2-re nyert a Csabacsűd, a tankönyvosztás viszont elmarad

Ahogy azt a csabacsűdi mérkőzés előtt vasárnap délután a hangosbemondón kihirdették, a hétfői és a keddi tankönyvosztás elmarad, mert a tankönyvszállítmány nem érkezett meg.

A kezdeti tapogatózáson hamar túlesett mindkét fél a Csabacsűd SE-Gyomaendrődi FC mérkőzésen. Az első félidő elején hol az egyik, hol a másik térfélen folyt. A 15 percben Borgulya Tamás emelkedett a kapus ellenében ígéretesen, de a bíró lefújta. Borgulya “Hát ez hogy…?” befejezetlen kérdésére Mozsár Gergely játékvezető borzasztó egyszerű választ adott: “Úgy, hogy én azt mondtam. Nem dumál és jön vissza!”. Egyszerű. Nem volt gyerekszobája. És még igaza sem.

A 30. percben kisebb szakmai vita bontakozott ki a gyomaendrődi csapatkapitány és a szurkolók között, akik át akarták venni az edző szerepét. Apróbb sértődések árán, de elsimult a dolog.

A 37. percben a csabacsűdi csapatkapitány, Sajben Gábor, szépen tartotta meg a labdát és lőtt kapura. Sajnos nem befolyásolta az eredmény, viszont teljesen úgy tűnt, hogy a vendégek feladták támadó játékukat, és inkább a védelemre koncentrálnak. Egy perc múlva Ismét Sajben érkezett, de ezúttal 1:0-ra módosította az állást. Ez maradt a félidő eredménye is. Miután a 69. percben Borgulya Tamás belőtte a hazaiak második gólját is, a Csabacsűd már a zsebében érezhette a három pontot. Aztán a második félidő vége felé a gyomaendrődiek lábra kaptak, és két perc alatt Boér és Werle góljaival kiegyenlítettek. A 3:2-es végeredményt Sajben állította be a 91. percben.

Csabacsűd SE: Harman József Ákos, Sajben Gábor, Sonkoly Lajos (80′ Szilágyi Balázs), Petykó Adrián, Sovány Pál, Gombár Attila (92 András Attila Xavér), Kis Mátyás, Szilágyi Dániel, Medvegy Ákos, Varga Tamás, Borgulya Tamás

Nem kapott játéklehetőséget: Nagy Zoltán, Kasnyik Dávid, Gulyás Ádám, Virág Imre

Kispad: Balázs István Gábor, Hajdu István

Gyomaendrődi FC: Kádas Gábor, Takács János Dávid, Farkasinszki László, Pántya Sándor, Mracskó Dávid (75′ Boér Zsolt), Bányai Richárd, Toldi Balázs, Farkas János, Szabó Márkó, Erdőssi Gyula, Werle Tibor (89′ Farkas Krisztián)

Nem kaptak játéklehetőséget: Mihalecz István, Kiszely Márk Béla, Raffael Henrik, Kurilla Viktor

Kispad: Árgyelán János, Ürge Jenő

Vélemény, hozzászólás?

Nagy Noémi Békéscsabára igazolt, de mindig szarvasi marad

Lerepül a hülye fejetek, bazmeg!