Connect with us

Hírek

Ha már kenyér nincs, legalább cirkusz legyen

Samu Tamás Gergő és Gajdos Attila

Lényegre törő és rövid sajtótájékoztatót tartott csütörtökön délután a Polgármesteri Hivatal előtt a Jobbik két helyi vezetője, Samu Tamás Gergő és Gajdos Attila.

Samu Tamás Gergőnek kicsit jó érzése is volt minden közelmúltban zajlott kulturális programmal kapcsolatban, meg kicsit rossz is.

– Több helyről érkeztek hozzánk észrevételek az augusztus 20-i ünnepi műsorkínálattal kapcsolatban- kezdte Samu Tamás Gergő.

– Összességében a programokkal nincs is gond, de bizonyos részeken úgy látjuk, van még mit javítani. A szarvasi városvezetés, ha már kenyér nincs, legalább cirkusz legyen, címmel próbál programokat szervezni a városban, de még ezt sem teszi jól. Ha színvonalas műsorok lennének a városban, akkor nem érkeznének panaszok hozzánk – zárta be a gondolati kört a jobbikos vezető. Kifogásolta még azt, hogy a Szent István napi esti koncerten csak a vendéglátósok előt lehetett leülni. A jó szervezésre Békésszentandrást hozta fel példának, ahova több tízezres tömeget vonzottak legutóbb. Sok szarvasi ki is ment.

A Szent István napi programok nem voltak mindenki számára kielégítőek. Lehet, hogy sok százan ott voltak, de több ezren nem. Az Állami Népi Együttes műsora jó volt, de nem mindenki számára kielégítő- jelentette ki Samu Tamás Gergő.

Javaslatot tett arra, hogy a város egy regionális koordinációs testületet állítson fel a környékbeli települések bevonásával, kiküszöbölendő azt, hogy keresztbe szervezzenek egymásnak.

Gajdos Attila a városban folyó munkálatokra, ill. a múltheti fórumra reagált. Örömmel nyugtázta, hogy a fórum óta mintha felpezsdült volna az élet a munkaterületeken.

A műszaki ellenőrzés egyik projektnél sem kielégítő, mondta a Jobbik helyi elnöke, egyben önkormányzati képviselő. Legalább egy irodát kellene fenntartania, és napi szinten jelen lennie a területen, mondta Gajdos Attila. Javasolni fogja a jegyzőnek, hogy a díjukat tartsák vissza, ha nem megfelelő minőséget vesznek át. A newjságon megjelent “Rehab — feladta magát a Nápolyi” cikkel kapcsolatban kijelentette, hogy attól szarvasi valaki, hogy nincs Szarvason életvitel szerűen.

A csapadékvíz kiépítésével kapcsolatban tarthatatlannak gondolja, hogy szétbontják a bejárókat, több hétig, több hónapig akadályozzák a közlekedést. Nem elfogadható, mint ahogy az sem, hogy a legnagyobb melegben elkészített aknákat napokig nem locsolták meg, így azok elporladnak.

A városközpont rehabilitációjától eltekintve a másik három futó projekt megfelelő ütemben halad, majd a sajtótájékoztató után sietett, mert a Fő tér sarkán dolgozó a munkásokat akadályozta leparkolt járműve.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Samu Tamás Gergő és Pálinkás Tamás (Fotó: Hegedűs Éva) Samu Tamás Gergő és Pálinkás Tamás (Fotó: Hegedűs Éva)

Pálinkás: Nem csupán elindultunk a lejtőn, hanem lassacskán a lejtő aljához közeledünk

Politika

Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Visszalépett a jobbikos polgármesterjelölt Babák Zoltán Antal javára

Politika

Fabó Pál, Samu Tamás Gergő és Csányi Zoltán (Fotó: Hagedűs Éva) Fabó Pál, Samu Tamás Gergő és Csányi Zoltán (Fotó: Hagedűs Éva)

Megosztotta programját a jobbikos színekben induló Csányi Zoltán és Fabó Pál

Politika

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect