Connect with us

Közérdekű közlemények

A városrehabilitáció területén az alábbiakra lehet számítani 2013. szeptember 9-től

1. A Vajda Péter utca továbbra is egyirányú marad a Szabadság utca felől a Vasút utcáig – itt folytatódik a burkolatkiépítés és a közműkiváltás.

2. A Deák Ferenc utca nyugati oldala továbbra is nyitva marad, itt az egyirányú forgalmi rend is marad a Vasút utca felől a Szabadság utca irányába.

3. A Kossuth utcán napközben időszakos útelzárásokra lehet számítani, mert több helyen is keresztben átvágja a kivitelező a még szükséges közműkiváltási munkák miatt, illetve a hét elején megkezdődik az új közvilágítási kandeláberek elhelyezése. Reggel és este, illetve éjszaka járható lesz.

4. A Fő tér környékén lezárásra és felbontásra kerülnek a Polgármesteri Hivatal és Járási Hivatal előtti Bethlen Gábor utcai parkolók.

5. Lezárásra kerül az Árpád utca eleje a Szlovák Általános Iskola mellett, a Szabadság utcától a Fő téri Általános Iskola vonaláig. Az iskola a Jókai utca felől továbbra is megközelíthető lesz, de itt az Árpád utca értelem szerűen zsákutcává válik.

Hodálik Pál – Facebook

Kiemelt

A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán) A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán)

A Korona gólzáporral húzott el az élbolyból

Sport

Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán) Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán)

A magyar kultúra napja a Cervinusban

Cervinus Teátrum

Érdemes-e szlovák nyelvet tanulni?

Oktatás

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

2020-ban már nem lenne szabad senkinek meghalnia méhnyakrákban

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect