Connect with us

Hírek

Mi várható a jövő héten a szarvasi forgalomban?

A szokásos pénteki városközpont rehabilitációval kapcsolatos sajtótájékoztatón Hodálik Pál alpolgármester a következőket mondta a jövő heti forgalmi renddel kapcsolatban:

– a Vajda Péter utcán nem változik a forgalmi rend. Csütörtökön és pénteken időszakos lezárásokra lehet számtani a közvilágítási kandelláberek cseréje miatt.

– a Bolza sétányon is megkezdődnek a munkálatok, ott is várhatók lezárások.

– a Kossuth utcán tovább folynak a burkolatépítési munkálatok. Az iskolák előtti, Deáktól nyugatra eső szakaszon, ill. a Szirén előtt a déli, a közéjük eső szakaszon, az üzletek előtt az északin térköveznek. A Deák és a Béke utcák között 17 és 18-án 8-16 között áramszünetek várhatók a közvilágítási oszlopok bontása, ill. a lakások bekötése miatt. Az E.on sajnos nem járult hozzá, hogy a munkálatokat feszültség alatt végezzék el, ezért szakaszonként kell az áramtalanítást végezni.

– a Fő tér környékén nem várható semmi újdonság.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect