Connect with us

Hírek

Gumikesztyűben kezdődött a mobilitási hét

Lányok gumikesztyűben

2006-ban csatlakozott Szarvas a mobilitási hét programsorozatához. Ezen -a ma kezdődött- héten arra szeretnék felhívni a szarvasiak figyelmét, hogy van élet a benzinnel hajtott járműveken túl, járjanak kerékpárral munkába, bevásárolni, vagy hivatalos dolgaikat intézni. A mobilitási hét nyitánya délután volt az Arborétum előtti kerékpártárolónál volt, ahol Hodálik Pál alpolgármester bocsátotta útjára a programsorozatot egy környezetvédelmi nappal, amin a tervek szerint a Pepikert környékének illegális hulladéklerakóit térképezték és számolták fel. A szükséges védő- és egyben láthatósági mellényt, valamint a védőkesztyűt a szervezők biztosították.

Érdemes részt venni a programokon, mert a regisztrálók között a Szarvasi Gazdák Nemzetiségi Hagyományőrző Egyesülete jóvoltából egy kerékpárt sorsolnak majd ki a vasárnapi Európai Autómentes Napon.

Holnap délelőtt 10 órától a bringások adhatják a vérüket a Cervinus Teátrum aulájában szervezett véradáson. Az itt résztvevő donorok is jogosultságot szereznek a kerékpár sorsolásán való indulásért vasárnap.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia

Alföldi lányok is elbírnak a hegyekkel

Sport

Jóembert keres(t)ünk, jóembereket találtunk…

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

A hétvégén zajlott a Fakupa második fordulója

Sport

Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű) Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű)

Saját dalokkal lepi meg a közönséget az ART zenekar

Beharangozó

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect