in , ,

Szarvason rendezték a vállakozásfejlesztők országos sportnapját

2013. szeptember 13-14-én, Szarvason került megrendezésre az ország Vállalkozásfejlesztési Alapítványainak évente tartott sportnapja a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Közalapítvány szervezésében. Erre a kétnapos eseményre az ország több mint 10 megyéjéből érkeztek az ügyvezetők és munkatársak, hogy különböző sportágakban összemérjék erejüket.

Pénteken fél négykor indult a programsorozat, amely során a 70 fős társaság dr. Glózik Klára BMVA ügyvezető kalauzolásával Szarvas nevezetességeivel ismerkedett: megtekintették az Arborétumot és az egyedülálló Mini Magyarország makett parkot. Ezután sétahajózásra kerül sor a Holt-Körösön. Este a SZIE-GAEK Tessedik Campusának Körös-parti tanácskozójában egy közös vacsorán vehetnek részt a vendégek, amelyen Halász János Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Farkas Zoltán a Megyei Önkormányzat elnöke, Dankó Béla országgyűlési képviselő, Babák Mihály Szarvas Város polgármestere is tiszteletét tette. A vacsora után kerülnek megrendezésre a csocsó, a darts és a szkander versenyek.

A szombati napon 9kor indulnak a sportversenyek: kosárlabda, labdarúgás a SZIE-GAEK Tessedik Campusának tornatermében.

Eredmények:
A IV. HVK Kupa nyertese 2013-ban a Heves Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
2. helyezett: Pest megye
3. helyezett: Zala megye

Az eredmény alapján a 2014. évi HVK Sportnapot rendezési jogát a Heves Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nyerte el.

Maczkó Dóra

Négy és fél deci vér – mások életéért

Úton