Connect with us

Hírek

Felgyúltak a fények a Kossuth utcában

A Kossuth utca esti fényben

Úgy néz ki, kezdünk kimászni a városrehab okán ásott gödöből. Egyre bizalomgerjesztőbben néz ki a Kossuth utca most, hogy kezdik összerakni. A kivitelezők ígéreteinek megfelelően lekerül az új burkolat a Béke és a Deák között. Lassan lehet újra nyitni a kávézókat, ill. visszaköltözni az elhagyott üzletekbe, amik ismét megközelíthetők.

Ahogy azt Hodálik Pál alpolgármester is jelezte, az elmúlt két napban a Kossuthon a Béke és a Deák között bekötötték az új közvilágítási kandellábereket. Ahogy a világítás bekapcsolt a városban, felgyulladtak a fények az utca északi oldalán. Egyre kevesebb képzelőerő kell ahhoz, hogy az ember lássa, hogy fog kinézni az utca, ha kész lesz. Egy ötlet, mit kérjen a város csúszás esetén. Adventi díszkivilágítást az utca fölé.

Ha minden a tervek szerint folytatódik, akkor ma és holnap a Vajda Péter elején, a Tessedik Sámuel Múzeum előtt cserélik ki a közvilágítás oszlopait.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

A kultúra kötelez

Oktatás

A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán) A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán)

A Korona gólzáporral húzott el az élbolyból

Sport

Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán) Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán)

A magyar kultúra napja a Cervinusban

Cervinus Teátrum

Érdemes-e szlovák nyelvet tanulni?

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect