Connect with us

Hírek

Reggelit kapott aki bringázott

Reggelit kapott aki bringázott

Ma reggel reggelivel várták a Vasút és a Kilián utca sarkán a kerékpárral vagy gyalog iskolába, munkába igyekvőket a Mobilitási hét szervezői. A Székely Mihály Intézmény szakácstanulói készítették a szendvicseket, amihez helyi vállalkozások ajánlották fel az alapanyagokat. A mintegy 250 zsemlét a Szarvas Cipó Kft., a vajat és a paprikát a szarvasi gazdák egyesülete, a pulykasonkát a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt., a sajtot a Szarvasi Mozzarella Kft., nápolyit a Szarvas Coop Zrt., teát a Szarvasi Gyermekélelmezési Kft. ajánlott fel, a teljesség igénye nélkül.

Kilenc órától kerékpártúrára várták a ráérőket a Körös-Maros Nemzeti parkba, a Mini-Magyarország makett-parkba, illetve a Szarvasi Arborétumba.

A Mobilitási Hét programjain regisztráló résztvevők ajándéksorsoláson vesznek részt vasárnap, aminek a a Szarvasi Gazdák Nemzetiségi Hagyományőrző Egyesülete által felajánlott fődíja egy kerékpár.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect