Connect with us

Hírek

Önkéntesek hozták rendbe a vasútállomás környékét

Önkéntesek hozták rendbe a vasútállomás környékét

Mintegy tizenöt önkéntes serénykedett szombaton délután a szarvasi vasútállomás körül. Virágokat ültettek, fákat gallyaztak, avart gereblyéztek.

Az, hogy tegyék rendbe a MÁV-állomás környezetét, Benyó Szilvia ötlete volt. A Szarvasi Fórum Facebook-os közösség oldalán tette közzé felhívását, melyben munkára hívta a város lakóit.

– Elegem lett már abból, hogy Szarvas kapuja ilyen elhanyagolt, ezért javasoltam, hogy próbáljuk meg közösen rendbe tenni. Örülök annak, hogy többen hoztak árvácskákat és más virágokat. A takarítás és virágosítás után már sokkal szebb kép fogadja majd azokat, akik vonaton érkeznek a városba – mondta Benyó Szilvia. Hozzátette: köszönettel fogadták, hogy a Komép vállalta az összegyűjtött faágak, falevelek, hulladékok díjmentes elszállítását.

A környezetszépítés mellett a Szarvasi Fórum tagjai ezúttal is megragadták az alkalmat egy kis jótékonykodásra. Egy szentandrási beteg kislány javára kupakokat, a kondorosi óvodások számára pedig újságpapírokat gyűjtöttek. A kondorosi gyerekek a papírokért kapott pénzből játékokat szeretnének vásárolni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect