Connect with us

Csabacsűd

A Csabacsűd is botlott

Gól

Vasárnap a Szabadkígyósi SZSC együttesét fogadta a Csabacsűdi SE. Az első 20-25 perc jellemzően vendégtámadásokkal telt, sok dolga akadt Harman Józsefnek, de aztán magukra találtak a hazaiak. A szabadkígyósiaknál lépett pályára Murvai Dávid, aki az előző szezonban még a Szarvasi FC-vel menetelt.

A második félidő innen folytatódott. Az 58. percben egy ártatlannak tűnő kapura ejtett labdát éppen csak ki tudott tolni Harman kapus. A 78-ban egy szabadkígyósi szöglet után a második hullámban érkező vendégek közül valaki pont hasba lőtte Harmant. A másik oldalon szintén hatalmas szerencsével hárított Farkas Zsolt.

Aztán a csabacsűdi vezérszurkolók megtalálták György Sándor játékvezetőt – ami legalább a hangulatnak jót tett, ha már a pályán nem úgy mentek a dolgok, mint azt várták. Az egyébként inkább kapkodós mint sportszerűtlen meccs kicsúszóban volt a kezéből, kezdett össze-vissza fújni. A második félidő közepén a kispadról a korlát mögé küldte Hajdú István gyúrót, de aztán egy sérülésnél mégis vissza kellett engednie. A partvonal mellől a szurkolók a kritika széles skáláját felvonultatták, egészen a “fasznak vezetsz, ha nem tudsz vezetni, Sanyi!?”-ig.

Aztán a 84. percben egy szép szabadrúgásgólt láthattunk. Juhász Patrik állt a labda mögé és emelte át a sorfal felett a labdát egyenesen a jobb felsőbe. Harmann rajta volt, de ezt a nagyon pontosan helyezett labdát nem érhette el. Ez maradt a végeredmény is.

Kezdők: Harman József Ákos, Sovány Pál, Kis Mátyás, Bakró Géza Attila, Borgulya Tamás, Petykó Adrián, Sajben Gábor, Szilágyi Dániel, Medvegy Ákos, Kasnyik Dávid (87′ Gulyás Ádám), Sonkoly Lajos (76′ Bertók Gergő)

Nem kaptak játéklehetőséget: Nagy Zoltán, Szilágyi Balázs

Kispad: Balázs István Gábor vezetőedző, Hajdu István gyúró

Folder Gallery Error: Unable to find the directory tartalom/130923csudfoci.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

A jubileumok jegyében telik 2020 Csabacsűdön

Csabacsűd

Molnár József (Fotó: Hegedűs Éva) Molnár József (Fotó: Hegedűs Éva)

Molnár József: Értékeljük karácsonyt olyan múló pillanatként, amely később örömteli emlékké válik

Csabacsűd

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Meggyújtották a második gyertyát is Csabacsűdön

Csabacsűd

Személyi sérüléssel járó balesetek Csabacsűdön és Szarvas külterületén

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect