in ,

Kitűnő sportolók, kitűnő tanulók, kitűnő csapat: karate!

Karatésok

Szeptember hónap lévén ismételten megnyitotta kapuit az SZHKE, a szarvasi karate club. A kiváló eredmények mellett Ruzsinszki György vezető edző arra a legbüszkébb, hogy már a legfiatalabb tanítványai is jól tanulnak,a 4-7. osztályos versenyzői csapatában pedig nyolc főből hatan is kitűnő bizonyítványt szereztek a tanév végén. A felnőtteket egy összetartó csapat várja Lovász György 5. danos mester szakértelmével fűszerezve.

A szarvasi karatésok száma az utóbbi időben rohamos növekedésnek indult. Az edzők állhatatos munkájának és egy korosztályokra bontott képzési struktúrának köszönhető. Már óvodáskorban elkezdhetnek ismerkedni a gyerekek a karate alapjaival, de itt még az edzések nagy részét játékok és mozgásfejlesztő gyakorlatok képezik. Az iskolások anyagában egyre több alaptechnika, formagyakorlat és önvédelmi elemek találhatók meg, míg szép lassan átvezetik a fiatalokat a versenyzésbe. A karate jó hatással van a tanulásra is: a csapat tagjai fegyelmezettek, jól tudnak összpontosítani, figyelni, aminek köszönhetően az iskolában is rendere jól tejesítenek a sportolók.

A felnőtteknél a a rendszeres testmozgás és a karate mint életforma egyaránt lehet mozgatórugója a csatlakozásnak: jó hangulatú edzéseken ismerkedhetnek meg a csoport tagjai a távol-keleti harcművészet fogásaival, múltjával és jelenével Lovász György 5. danos mester irányításával.

Jelentkezés:

GFF Gyakorló – 1. emeleti tornaszoba : hétfőnként 16.00

Szlovák – tornaterem: hétfőnként 17.15, 19.00

Fő téri – tornaterem: csütörtökönként 19.00

Az egyesület vezetői várják csapatukba a gyereket, felnőtteket, családokat!

SZHKE

Motoros akrobatikai show a TESCO parkolójában

Ősszel is „belesimulva a világ összhangjába”