Connect with us

Hírek

A pápa versét olvasta fel a jobbikos képviselő

Gajdos Attila és Samu Tamás Gergő

Az Idősek Világnapjáról, a változó utcanevekről és az utak állapotáról is szó esett a Jobbik péntek délutáni sajtótájékoztatóján.

Samu Tamás Gergő, a párt megyei elnöke ismételten szót ejtett a Békés megyei utak rossz állapotáról. Kifogásolta, hogy a közútkezelő megyei vezetője, akit a megyei közgyűlés a közelmúltban hallgatott meg, nem tudott válaszolni a képviselők által feltett kérdésekre. Samu Tamás Gergő nem kapott választ egyebek mellett arra, mikorra várható a Szarvas és Mezőberény közötti út felújítása.

A Jobbik megyei elnöke szólt arról is, hogy pártja parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az E.On megvásárlásával kapcsolatban. Mint mondta, az árat irreálisan magasnak találják.

– Szarvasra is begyűrűzött a kormánypropaganda – jegyezte meg Samu Tamás Gergő, utalva a csütörtökön, Szarvason megtartott fórumra, melynek témája a rezsicsökkentés volt. Samu Tamás Gergő aláhúzta: a közműszolgáltatók állami tulajdonba vételével egyetértenek. Ugyanakkor a Fidesz által bevezetett 10 százalékos rezsicsökkentést csupán választási fogásnak tartják, helyette a Jobbik által már 2010-ben javasolt 30 százalékos csökkentést tartanák reálisnak.

Gajdos Attila, a Jobbik szarvasi önkormányzati képviselője a legutóbbi testületi üléssel kapcsolatban fejtette ki álláspontját. Szólt arról, hogy a képviselő-testület elfogadta az utcanevek megváltoztatására vonatkozó, általa benyújtott módosító javaslatot, amely az eredeti előterjesztéshez képest növelte a módosítandó utcanevek számát.

Az önkormányzati utak állapotával kapcsolatban kifejtette: sajnálatosnak tartja, hogy csak a települési gyűjtőutak felújítására vannak pályázatok, a kisebb utakra viszont nincsenek.

Samu Tamás Gergő és Gajdos Attila egyaránt kitért arra, hogy a napokban ünnepeljük az Idősek Világnapját. Gajdos Attila a televízión keresztül verssel is köszöntötte az időseket, II. János Pál pápa: Szeressétek az öregeket! című költeményét olvasta fel.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Király Balázs 60 km-t úszott. Mögötte Legoza Éva (39 km) (Fotó: Hegedűs Éva) Király Balázs 60 km-t úszott. Mögötte Legoza Éva (39 km) (Fotó: Hegedűs Éva)

210 induló a Luca-napi úszáson

Sport

Idegen nyelvi karácsony a Gyakorlóban

Oktatás

Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán) Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán)

Büszkén zárhatták az évet a kajakosok

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Idén is jó helyre került az MSZP Jézuskájának ajándéka

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect