in , ,

Jókai utcai porta nyerte a virágosítási versenyt

A Virágos Szarvasért környezetszépítő verseny győztese

Kereszturszki János Jókai utcai portája nyerte az első díjat a Virágos Szarvasért környezetszépítő versenyen. A nemes versengésre ebben az évben tíz pályázat érkezett.

A közelmúltban megtartott díjátadó ünnepségen Pákozdi János, a Komép Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: virágszerető, növényszerető, szépet szerető emberek a szarvasiak.

A díjazottak között magánszemélyek és társasházak egyaránt voltak. A dobogósok pénzjutalomban részesültek. Emellett Babák Mihály polgármester is felajánlott 50 ezer forintot a legeredményesebb pályázók részére.

Az első helyezett Kereszturszki János lett (Jókai u. 47.) A második helyen Kondacs Györgyné végzett, aki a Szentesi úti lakópark 3-as társasházával nevezett. Szintén társasházat (Zalka M. u. 24-26.) nevezett a versenyre a harmadik díjat elnyert Kis János.

További három helyezett a polgármester által felajánlott vásárlási utalványt kapott. Ők a következők: Megyeri Pálné (Néphadsereg u. 95.), Kondacs Györgyné (Szentesi úti lakópark, 2-es társasház), s ismét csak Kondacs Györgyné (Szabadság u. 76/E).

Felvételünkön a Jókai utcai díjnyertes, virágos közterület látható.

Vélemény, hozzászólás?

Tapintható tudomány a HAKI-ban

Si doma! Ľúbim ťa Maďarsko!