in , ,

Gálának indult, igazságtalanul nagy zakó lett belőle

Csatai Dávid

Gálának indult a Hunyadi Dévaványai SE elleni mérkőzése. A 8. percben Ugrai Sándor a tizenhatos jobb sarkáról felnézett, és a középen érkező Kiss Tibor elé tette, aki 20-ról hatalmas gólt lőtt. 1:0. A jó kezdés után a Hunyadi rövid ideig hosszú passzokkal próbálta tartani a labdát, de rájöttek, hogy ez nem az ő játékuk. Aztán a 25. percben egy ártatlannak tűnő kapura gurított labda megpattanthatott egy fűcsomón, de Lantos Zoltán kapus keze felett elszállt a labda. 1:1.

A ványaiak ezután megpróbálták lemásolni az előző akciót. Labda jobbról, kapus mellett el, de azúttal a kapufa mentett. A 30. percben Kiss Tibi bedobását Ugrai bólintotta a gólvonal irányába, de a vendégek kapusa ki tudta tolni. A 37. percben egy jobbról középre beadott labda ismét a hálónkban kötött ki. A félidő vége előtt Lovas Attila lépett meg, de az utolsó védő sajnos még odaért és egy Körösön átívelő labdával felszabadított.

A második félidő 12. percében egy szabadrúgásból átívelték a szentandrási sorfalat. A kapus nem ért oda. 1:3. Tíz perc sem telt el megkaptuk a negyediket majd a 72. percben az ötödiket is. A hatodiktól egy csoda folytán megmenekültünk.

A mérkőzésen igazságtalanul nagyméretű zakót kapott a Hunyadi. Annak ellenére, hogy dévaványaiak pontveszteség nélkül vezetik a tabellát, míg a Hunyadi csak az utolsó harmadot, a hazaiak egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet, a játék képe alapján akár egy döntetlenre is jók lettünk volna. Sajnos a vendégek ahányszor a kapunk elé értek, gólt lőttek, míg nekünk ez nem ment.

Béksszentandrási HMSE – Dévaványai SE 1:5 (1:2)

Kezdők: Lantos Zoltán, Csatai Dávid, Bobvos Ferenc (72′ Bagi László), Rusz Zoltán (46′ Vizi Gergő), Kovács Norbert, Kiss László, Kiss Tibor (64′ Steigler Ádám), Balogh Martin, Rácz Rajmund, Lovas Attila, Ugrai Sándor

Nem kapott játéklehetőséget: Wéber Csaba

Kispad: Pisont András

Vélemény, hozzászólás?

Jó úton járunk, de vannak megoldandó feladatok

Tüzes francia dallamok a víz felett