Connect with us

Hírek

Gálának indult, igazságtalanul nagy zakó lett belőle

Csatai Dávid

Gálának indult a Hunyadi Dévaványai SE elleni mérkőzése. A 8. percben Ugrai Sándor a tizenhatos jobb sarkáról felnézett, és a középen érkező Kiss Tibor elé tette, aki 20-ról hatalmas gólt lőtt. 1:0. A jó kezdés után a Hunyadi rövid ideig hosszú passzokkal próbálta tartani a labdát, de rájöttek, hogy ez nem az ő játékuk. Aztán a 25. percben egy ártatlannak tűnő kapura gurított labda megpattanthatott egy fűcsomón, de Lantos Zoltán kapus keze felett elszállt a labda. 1:1.

A ványaiak ezután megpróbálták lemásolni az előző akciót. Labda jobbról, kapus mellett el, de azúttal a kapufa mentett. A 30. percben Kiss Tibi bedobását Ugrai bólintotta a gólvonal irányába, de a vendégek kapusa ki tudta tolni. A 37. percben egy jobbról középre beadott labda ismét a hálónkban kötött ki. A félidő vége előtt Lovas Attila lépett meg, de az utolsó védő sajnos még odaért és egy Körösön átívelő labdával felszabadított.

A második félidő 12. percében egy szabadrúgásból átívelték a szentandrási sorfalat. A kapus nem ért oda. 1:3. Tíz perc sem telt el megkaptuk a negyediket majd a 72. percben az ötödiket is. A hatodiktól egy csoda folytán megmenekültünk.

A mérkőzésen igazságtalanul nagyméretű zakót kapott a Hunyadi. Annak ellenére, hogy dévaványaiak pontveszteség nélkül vezetik a tabellát, míg a Hunyadi csak az utolsó harmadot, a hazaiak egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet, a játék képe alapján akár egy döntetlenre is jók lettünk volna. Sajnos a vendégek ahányszor a kapunk elé értek, gólt lőttek, míg nekünk ez nem ment.

Béksszentandrási HMSE – Dévaványai SE 1:5 (1:2)

Kezdők: Lantos Zoltán, Csatai Dávid, Bobvos Ferenc (72′ Bagi László), Rusz Zoltán (46′ Vizi Gergő), Kovács Norbert, Kiss László, Kiss Tibor (64′ Steigler Ádám), Balogh Martin, Rácz Rajmund, Lovas Attila, Ugrai Sándor

Nem kapott játéklehetőséget: Wéber Csaba

Kispad: Pisont András

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán) Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán)

Tisztes helytállással búcsúztunk a ZTE ellen

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Közterület-felügyelőről, a START közmunkaprogramról és ünnepi díszkivilágításról is döntöttek Szentandráson

Békésszentandrás

Dr. Lesfalvi Balázs, Greksza Györgyné és Sinka Imre (Fotó: Hegedűs Éva) Dr. Lesfalvi Balázs, Greksza Györgyné és Sinka Imre (Fotó: Hegedűs Éva)

Díjeső és kulturális programok az András-napi ünnepségen

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Versekkel és dalokkal köszöntött be a karácsonyi hangulat Szentandráson

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect