Connect with us

Csabacsűd

Nem csak a húszéveseké a világ – Csabacsűdön is köszöntötték az időseket

Teadélutánra várták Csabacsűd idős lakóit kedden délután az Eötvös József Művelődési Házban. A Tiszta Környezetünkért Alapítvány szervezésében köszöntőkkel és színvonalas műsorral kedveskedtek nekik az Idősek Világnapja alkalmából.

A fehér asztaloknál helyet foglaló vendégeket először Gilanné Radványi Rózsa, az alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte. Mint mondta: családi és társadalmi felelősségünk, hogy az idős emberek számára megfelelő életkörülményeket biztosítsunk.

Molnár József egy régi sláger szavait idézve arra emlékeztetett: nem csak a húszéveseké a világ. Szólt arról, hogy lehetőségeihez képest az önkormányzat is igyekszik mindent megtenni az idősek érdekében. Beszéde végén a polgármester külön köszöntötte – virágcsokorral illetve egy üveg itallal –, a településen élő legidősebb nőt és férfit: Fülepi Dezsőné Gizi nénit és Makai János bácsit.

Az óvodások rövid műsorral kedveskedtek az időseknek, az általános iskola diákjai közül pedig többen felolvasták fogalmazásukat arról, mit is jelent számukra a nagyszülők gondoskodó szeretete.

A helyi fellépőket követően a Szegedi Nemzeti Színház művészei léptek a színpadra, akik vidám dalokkal, nótákkal szórakoztatták a közönséget.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Ezerháromszázan vágtak neki az M44-esnek szombaton

Csabacsűd

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Megnyert mérkőzést engedtek el Csabacsűdön

Csabacsűd

Közel huszonnégy millió forintból újult meg a napközis konyha Csabacsűdön

Csabacsűd

A kert és muzsika fiatalon tartja a lelket

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect