Connect with us

Csabacsűd

Nem csak a húszéveseké a világ – Csabacsűdön is köszöntötték az időseket

Teadélutánra várták Csabacsűd idős lakóit kedden délután az Eötvös József Művelődési Házban. A Tiszta Környezetünkért Alapítvány szervezésében köszöntőkkel és színvonalas műsorral kedveskedtek nekik az Idősek Világnapja alkalmából.

A fehér asztaloknál helyet foglaló vendégeket először Gilanné Radványi Rózsa, az alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte. Mint mondta: családi és társadalmi felelősségünk, hogy az idős emberek számára megfelelő életkörülményeket biztosítsunk.

Molnár József egy régi sláger szavait idézve arra emlékeztetett: nem csak a húszéveseké a világ. Szólt arról, hogy lehetőségeihez képest az önkormányzat is igyekszik mindent megtenni az idősek érdekében. Beszéde végén a polgármester külön köszöntötte – virágcsokorral illetve egy üveg itallal –, a településen élő legidősebb nőt és férfit: Fülepi Dezsőné Gizi nénit és Makai János bácsit.

Az óvodások rövid műsorral kedveskedtek az időseknek, az általános iskola diákjai közül pedig többen felolvasták fogalmazásukat arról, mit is jelent számukra a nagyszülők gondoskodó szeretete.

A helyi fellépőket követően a Szegedi Nemzeti Színház művészei léptek a színpadra, akik vidám dalokkal, nótákkal szórakoztatták a közönséget.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Közösségformálás és újrahasznosítás a csabacsűdi könyvtárban

Csabacsűd

Farsangoltunk Csabacsűdön

Csabacsűd

Örökség serleg elismerésben részesültek a csabacsűdi Kispacsirták

Csabacsűd

Molnár József polgármester és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző Molnár József polgármester és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző

Az illegális hulladék felszámolását célozza meg Csabacsűd

Csabacsűd

Hirdetés

Advertisement

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect