Connect with us

Hírek

Körös parti csata – első felvonás – első győzelem!

Most vagy soha – gondolhatták a bemelegítésnél a HC Szarvas kézilabdázói, hiszen a vendég Köröstarcsa II. csapata látszatra hasonló játékerőt képviselt, ellentétben a korábbi ellenfelekkel.

Mindezek ellenére a találkozót a vendégek kezdték jobban, a rutinos gólgyáros Balázs révén gyorsan 0-3 lett, a szintén első győzelmükért hajtó és szintén Körös parti együttes javára.

Az első hazai találatra a 6. percig kellett várni, ekkor Dina lőtte át a tarcsai falat, majd néhány perc gólcsend után ismét ő szakította be a gátat (2-4). A félidő közepére stabilizálták védekezésüket a hazaiak, és Selymes valamint Barczi találataival felzárkóztak 4-5, majd ismét Dina áttörése következett, egalizálva az eredményt (5-5).

Ekkor már magasabb fordulaton játszottak a vendéglátók, aminek meg is lett az eredménye, az egyre többet hárító Szegő kapus indításaiból gyors gólokkal Bagyin Gergő – Barczi – Selymes duplák után megnyugtató előnyre tettek szert (13-7). A félidő végéig néhány hazai kiállításnak köszönhetően ismét kiegyenlítődött a játék, felváltva estek a gólok, de az előnyt sikerült megtartani (17-11).

A második játékrész elején is az ellenállhatatlanul játszó Dina és Selymes újabb találataival tovább nőt a hazaiak előnye és eldőlni látszott a mérkőzés (20-11). Ezt követően folyamatosan kapcsolódott be a játékba az ifjúsági korosztály is, aminek következtében kicsit felzárkózni látszott a vendég együttes (22-15), de Bencsik duplája és Paraszt Attila gólja után, már esélye sem maradt a tarcsai csapatnak. A mérkőzés hátralévő részében már mindkét oldalon a legfiatalabbak is szerepet kaphattak, így hazaiaknál bemutatkozhatott a 13 éves Erdős Richárd, és a kezdeti bizonytalanság után Závoda kapus is egyre több labdát védett. A vége így is magabiztos győzelem lett (36-27), a szarvasi srácok boldogan ünnepelték első győzelmüket.

Tusjak János edző:

A fiúk már nagyon várták az első sikert, a héten meg is dolgoztak érte keményen, különösen hogy a folytatás nagyon nehéz lesz, a jövő heti beton pályás mérkőzésről nem is beszélve, ahol az elmúlt két év bajnoka a Köröstarcsa I. lesz az ellenfelünk, és ugyanazon edzőkolléga nyilván most jól feltérképezhette csapatunkat. No de nem menjünk ennyire előre, most gratulálok minden játékosomnak, és külön örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtunk biztosítani és többen éltek is a bizalommal.

HC Szarvas – Köröstarcsa SK II. 36-27 (17-11)
Megye I. felnőtt bajnoki mérkőzés
Szarvas, Alkotmány utcai sporcsarnok
Vezette: Moldován J., Ökrös D.

HC Szarvas: Szegő (kapus) – Hegedűs 3, Bagyin G. 3, Keller 1, Bárány, Dina 6, Barczi 8. Csere: Selymes 8, Bencsik 4, Sinka 2, Paraszt 1, Szitó, Erdős, Závoda (kapus).
Edző: Tusjak János

A Köröstarcsa legjobb góllövője: Balázs 14

A következő mérkőzés: 2013.10.13 (vasárnap) 16.00 óra Köröstarcsa I .- HC Szarvas

Kiemelt

Soha nem látott siker a szarvasi birkózás történetében

Hírek

Lengyel Béla altábornagy tiszteletére emléktáblát avattak szülőházán

Hírek

Kuli István (jobbról) Kuli István (jobbról)

Elstartolt az első idei gyorsasági kajak-kenu válogatóverseny Szolnokon

Hírek

Dobrev Klára (Fotó: Hegedűs Éva) Dobrev Klára (Fotó: Hegedűs Éva)

Harminchatórás maratonnal rázta fel az országot Dobrev Klára

Hírek

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect