Connect with us

Hírek

Torna a könyvtárban

Torna a könyvtárban

Monspart Sarolt one man show-ját élvezhette a közönség a Városi Könyvtárban kedd délutánján, amikor a világbajnok tájfutónő a sport fontosságára hívta fel a figyelmet előadásában. 69 évesen nyugdíjba küldték. Azóta járja a nyugdíjas klubokat, és ha nem is a sportos életmódra, de a mozgás fontosságára hívja fel a figyelmet azzal, hogy nincs vége az életnek a nyugdíj után. Tervei szerint még 30-40 évig szeretné felvenni a nyugdíját, nem szeretne egyetlen fillért sem az államnak ajándékozni befizetett nyugdíjjárulékából.

A legprofibb előadó, akit az utóbbi években hallhattunk Szarvason. Előadásába bevonta a közönséget is. Közvetlen stílusa, ellenállhatatlan humora folyamatosan fenntartotta a figyelmet kortól és nemtől függetlenül, miközben mindenkinek folyamatos vigyor ült az arcán, mert nem nagyon engedett lazulást a mosolyért felelős arcizmoknak.

A hallgatók ízelítőt kaphattak az élethez való pozitív hozzáállásból is. Monspart Sarolta mosolyogva mesélt sportsikereiről, de még arról a kullanccsípésről is, ami derékba törte sportkarrierjét. Persze megtalálta a nézőtéren ülő futókat is, köztük egy utramaratonistát, akit végig következetesen girnyózótt. Sértődés nem esett.

A nagyon jó hangulatú előadás végén kicsit megtornáztatta a közönséget is.

Kiemelt

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Végleg Újkígyósra került a Csery-kupa serlege

Sport

Fotó: gallicoop.hu Fotó: gallicoop.hu

Kezdjük pulykahússal a napot!

Gazdaság

A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

Csabai sikerrel zárult az U9-esek Szarvas Kupája

Sport

Szarvasi hallgatónak lenni különleges

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect